Tävling i Samarbete Med Nyblom Kollèn

Vad kan väl vara härligare än att vakna till solens strålar som värmer skönt genom fönstret och doften av nyutslagna pelagonier. Äntligen är våren här för att stanna och jag önskar mig allt i Nyblom Kollèns vårkollektion.
 
  En vitaminbomb av dova färger som garanterat trollar bort vintertröttheten direkt. Tänk känslan att öppna upp altandörrarna för att låta gardinerna dansa fritt i vinden. Duka till frukost på verandan med nystrykna dukar och servetter. För att sedan slå sig ned i altanens rottingsoffa med en nykokt kopp kaffe för att luta sig tillbaka på de nyfluffade kuddarna och se ut över trädgården som står i full blom.
 
 
 
 
 
 
Nu kan NI mina fina läsare vinna ETT VALFRITT TYGBAND från Nyblom Kollèn . Välj bland flera olika vackra band och skapa små söta flaggor , bordsdekorationer eller varför inte slå in paket med lite extra omtanke.
 
Det ni behöver göra för chans att vinna...
 
 
Se ut vilket tygband du skulle välja vid vinst och kommentera detta inlägg med val av band och vad du skulle använda det till.
 
För extra vinstchans delar du tävlingen på din blogg.
 
Tävlingen avslutas söndag den 7e April.
 
L.Y.C.K.A T.I.L.L!!!

Kommentarer
Postat av: Frida & Filippa

Åh vilken underbar tävling! Jag skulle vilja vinna bandet Osvald rosa. Det skulle jag använda till min dotters ettårskalas. Till att knyta om servetter, ljuslyktor och vinglasfot. Som en röd tråd!

2013-04-02 @ 21:16:43
URL: http://fridafabulous.se
Postat av: My - 21 år och mamma till Milou ♥

Åh, den här tävlingen passar mig perfekt just nu! Jag skulle valt bandet "Lycka Till grå". Jag är tränare och ordförande i en cheerleadingförening. Om en månad ska vi åka till Nyköping och tävla i Riksmästerskapen. Jag brukar alltid göra små "lycka till-presenter" till barnen i lagen och det skulle vara så roligt med dessa fina band till. Jag har gillat på facebook, dock kan jag inte dela på bloggen för ungarna läser den och det ska ju vara en överraskning. Tack för en bra blogg ♥

2013-04-02 @ 21:16:58
URL: http://myjernkrok.blogg.se
Postat av: Britta Högström

Nyblom <3

Jag skulle välja Osvald grå och den rullen skulle få göra stor nytta inom en mängsområden ex...
för att piffa upp krukor, agera som handdukshängarband, användas vid pyssel och större DIY projekt ex. då jag gör lampskärmar. Användningsområdet är stort oc brett :D

Gillar dem sen tidigare på Facebook - Britta Högström

2013-04-04 @ 12:23:54
Postat av: Maria

Åh, de har ju så fina band! Jag gillar sedan innan på facebook (Maria Carlsson).

Om jag vann skulle jag vilja vinna Osvald ljusgrön. Jag skulle ha det till att dekorationer till bordet i sommar när vi ska fira gemensam 1-årskalas för min yngste son och midsommarfest. Färgen passar perfekt för att matcha fin midsommarblomster och jag skulle använda det dels till att binda i midsommar kransar, runt bordsbuketter och runt linnedukar som servettring. För att matcha ännu lite till skulle jag slå in små paket med chokladtryfflar som kommer ligga vid varje kuvert och binda detta fina band runt paketen!

Mvh Maria

2013-04-04 @ 18:20:56
Postat av: Anna K

Åh vilken söt tävling! Jag gillar sen tidigare Nyblom Kollén med mitt namn Anna Karlsson.

Jag skulle vilja vinna http://www.nyblomkollen.se/vara-produkter/dekorationer/tygband-pa-rulle-br-12-mm-l-30m-osvald-korall/

Det skulle jag använda bandet till är att hänga upp julapelsiner. Men även knyta runt glaskakburkar och som markeringar till servetter/glas.

2013-04-05 @ 15:59:38
Postat av: Janni - Mama till Lilly & Loah

Jag skulle bli jätteglad om jag vann hipp hurra bandet i ljusblått då vi har ett dop för vår son coming up här i sommar och flera födelsedagar där bandet skulle komma väl till användning både som dekoration, vid dukning och även paketinslagning :)
Jag har gillat på Facebook!

Håller tummar och tassar här hemma nu för vinst!!

2013-04-07 @ 13:14:04
URL: http://www.innaj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0