LUCIA

Å. Jag ska inte förstöra alla ljuvliga Lucia inlägg med min bitterhet. MEN. Jag är bara lite för trött just nu. Mitt liv pendlar mellan sjukhus, jobb, barn och måsten, måsten, måsten. Och ibland rinner bägaren lite över. Som när vi nu äntligen skulle få lite ledigt. Då blir barnen magsjuka och så missar vi dessutom Lucia på förskolan. Liam var jätteledsen över detta. Det är nämligen sista året tillsammans med vännerna på Röda. Nästa år är det redan tid för skolan. Vi har försökt vårt allt här hemma idag för att göra L glad iallafall. Klätt julgran, gjort Rocky Road och bakat Lussekatter. JA trots att bägge barnen fortfarande inte äter ordentligt och har feber (!) har vi faktiskt har haft riktigt mysigt i vår lila sjukstuga. Men nu sover snart de små och jag ska passa på att lägga mig tidigt för att läsa en ny bok som totalt fångat mitt intresse.
 
 
I tomteskrud och nattlinne.
 
 
Lycka.
 
 

Stjärna Åhlens.
 

L har varit super koncentrerad på alla jul förberedelser i år.
 
 
O. Mitt hjärta smälter när jag ser dem tillsammans. Våra två små.
 
 
 
Filippa vart besviken när juldekorationerna tog slut alldeles för snabbt.
 
 
 
Vi går all in på färggrann gran i år ;)
 

Kommentarer
Postat av: mamma o mormor

Så härligt fina bilder av julpyntning med era små. Jag längtar så att få vara med er och fira jul. Så snart är jag hos er på er gata i stam.

2013-12-14 @ 00:40:02
Postat av: Farmor o Farfar

Så underbara bilder på barnbarnen.Så fint att se hur de tillsammans pyntar granen !

Liam som tyvärr missade Lucia i fredags på dagis
fick ändå uppleva både ett stort Luciatåg och skönsjungande tärnor,samt tomtenissar på Nallekonserten i söndags! Han verkade att tycka om det.Farmor o Farfar tyckte också att det var stämningfullt!
Kramar från Farmor.


2013-12-18 @ 19:25:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0