Tipp Tapp Tips

Så har vi kommit till dan före dan före dan före dan... Ja det är ju några dagar kvar tills julafton. Vill ni veta mer exakt. Kan ni alltid fråga L. Han har stenkoll. Just nu känns det väl som att det mesta är under kontroll. Dock hade jag önskat lite mer tid till vila men det får bli nästa år. Imorgon ska jag och Filippa ordna det sista innan jag arbetar tre dagar för att sedan fira julen tillsammans med familjen. Tiden har inte riktigt räckt till på senaste och jag ser fram till några dygn utan måsten. Även om vårt jullov inte blir det längsta gäller det att ta vara på stunderna.
 
Tänkte avsluta kvällen med några små tips på ting som jag vill dela med mig av...
 
 
 
 
 
 
HM har redan hunnit fylla på med en hel del vårnyheter. Dessa små söta rosettkrokarna i 2-pack blir era för 49:50.
 
Och linnekuddarna till soffan. I LIKE.
 

Leila Lindholm i senaste MAMA. Prenumererar ni inte. Finns ett superfint erbjudande HÄR . Ni får 7 Nr av Mama + Leilas inredningsbok Welcome Home för 159;-plus porto. Hade jag inte redan köpt både tidningen och boken hade jag klickat hem detta direkt.
 

Om ni bara ska läsa en bok under julen. Läs Betvingade av Simona Ahrnstedt. Jag fastnade direkt. Sträckläste på en vecka och nu vill jag ha mer. Älskar när jag finner nya författare att tycka om.
 
 
 
 
O denna nattskjortan från Gina Tricot tänker jag mysa runt i tillsammans med leggings och sockar här hemma de lediga dagarna.
 
Nu. Boka biljetter till juldagens BIO besök!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0