Tradera

O. På väg hem från landet i helgen. Gick bilen sönder. På verkstaden blev det konstaterat. Att vår älskade Volvo måste gå till skroten. När vi sedan skulle ta cykeln till dagis. Var den stulen. Varför kan inte folk lära sig vad som är mitt och vad som är ditt? Vi har därav spenderat de senaste dagarna med polisanmälan, försäkringsärenden, verkstadsbesök, samtal till skroten och andra tidskrävande ärenden som hamnat inför brevinkastet senaste tiden. Pang säger det och vardagen känns plötsligt övermäktig. På kvällarna sitter jag mest och stirrar rakt in i skärmen. Tom på ord. Inspiration på noll. I chock av exakt hur stort livs pusslet är just nu. Men sen till den underbara detaljen som små barns familj. Det kan vända så fort. Helt plötsligt är vi där igen. När allting flyter på av sig självt. Underbara rutiner. Under tiden håller vi andan och promenerar ;)
 
 
 
 
 
 
De senaste dagarna har dock inte enbart bjudit på trissta ting. Vi har även hunnit med att glädjas tillsammans med våra vänner. I måndags besökte vi badhuset med Emma och Ebbe vilket blev en riktig succè för både mammor och barn. Idag har vi spenderat förmiddagen med brunch hemma hos sötaste Iris och hennes mamma Renata med pappa Magnus som egen personlig kock ;). Dessutom har Filippan har fått den sötaste blusen och byxdressen från HM. Såg nu även att denna ursöta hatten finns till.
 
Nu har dock mamman fastnat på Tradera om kvällarna. VARFÖR har jag inte hittat hit tidigare? Det har väl hänt att jag handlat en eller en annan sak där men aldrig textilier. Inte förrän jag nu själv börjat sälja av de av barnens kläder som jag klarar av att skiljas från och som fortfarande är något av värde. Har jag insett att det finns riktiga guldkorn där ute. Sen tycker jag dock att vissa priser trissas upp till orimliga nivåer. Som i vart fall inte jag vill betala för begagnade plagg men ibland finns där verkligen bra saker till kanon priser. Vilket passar vår plånbok alldeles utmärkt för tillfället. Ny cykel och bil står numera högst upp på listan. X-jobb?

Kommentarer
Postat av: Pernilla Chis

Tradera är grymt!
Vad tråkigt med bilen som behövde skrotas :(

Svar: Kanske köpa ny bil på Tradera ;)
VISA HELA MIN PROFIL

2013-02-27 @ 07:39:18
URL: http://enfrusdagaribrasilien.blogg.se/
Postat av: Johanna

Haha jag ÄLSKAR Tradera men säljer mest faktiskt. :-) Mycket inredning som jag tröttnat på. Så nu har jag LOVAT mig själv att llt jag köper inte får handla på Tradera. är bättre på att köpa saker iv faktiskt behöver! Nog för att jag ofta får igen lite för det jag säljer men packandet av porslin etc ger mig gallfeber ;-)..

Svar: Visst är det lite beroendeframkallande men så roligt och bra. Tänk så mkt onödigt vi egentligen sparar hemma i lådorna. Jag skulle dock vilja komma i kontakt med ngn välgörenhetsorganisation som vill ta mot leksaker evt kläder till barn. Vissa fina ting säljs för under 50lappen och då vill jag hellre skänka. Kramar
VISA HELA MIN PROFIL

2013-02-27 @ 09:10:39
URL: http://smastadsvillan.blogg.se
Postat av: Carola

Åh den byxdressen köpte jag till Ella också :-) Supersöt! Å ikväll var jag på Pomp De lux party och hittade ännu fler söta små saker. Underbara kläder.
Gillar du de?

Hur mycket tar du förresten för att göra en tårta? En figurtårta för ca.8-10 pers?


Mvh Carola (I Dalby)


Svar: Älskar Pomp De Luxe men har inte kommit iväg på ngt party. Vet inte ngn som håller i dessa. Vill ha typ allt till Filippa i sommar. Jag gör tyvärr inte tårtor. Bara dekorationer. Kramar!
VISA HELA MIN PROFIL

2013-03-04 @ 01:14:23
URL: http://www.flottforsmatt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0