E.L. James

Jag har tydligen missat denna o dennes två efterföljare. Det är med stora förhoppningar jag nu klickat hem den från Bonniers Bokklubb som jag gick med i nu under julen. 6 stycken vita Grace Tallrikar från Rörstrand blev mina i premie. Det tackar vi för.
 
 
Har ni läst denna eller har ni några andra bra boktips?

Kommentarer
Postat av: Anna

Klart läsvärda men en aning överskattade:) man blir dock avtrubbad av allt snusk :) men ska påbörja den sista nu! Tvåan mycket bättre än den första!

Svar: Flera som säger det. Då får jag väl truga mig igenom snusket i ettan först då ;)
VISA HELA MIN PROFIL

2013-01-20 @ 13:08:17
Postat av: Zarah - mamma till två små

Jag har inte läs nån av dom. Har hört delade meningar, men mest positivt.. Ska kanske försöka klämma in nån mellan alla medicinböcker :)

KRAM

2013-01-20 @ 14:30:33
URL: http://zaraholine.com
Postat av: Linnéa

Sjukt bra! Men jag kan säga att nr 2 och 3 är mkt bättre än 1a, det är då man fattar vad det handlar om. I den första är det ganska mycket snusk och man kan blil aningens mätt på det då det upprepas ganska mkt. Tvåan sträckläste jag på 2 dagar och trean som jag läste ut idag lika snabbt. Nu har jag en sorg i mig att Mr Grey bara försvunnit! Älskar böckerna och tycker de är fantastiska inte för fantasierna i sig, men för hela historien om honom och hans utveckling. Sen är det klart att alla fantiserar ngn gång, så jag tror att den berör många!!! Hoppas du gillar den. Kram

Svar: Det hoppas jag med. Känns i vart fall som en bok värd att läsa. Så omtalad ;) O som småbarnsmamma kan man behöva lite snusk i vardagen ;)
VISA HELA MIN PROFIL

2013-01-20 @ 20:44:50
Postat av: Jennie

Jag gick också med i klubben, har du hunnit få dina tallrikar än?

Svar: Jaaa. Fick dem i veckan. Förra året gick jag med och fick en stor salladsskål och 6 små portionsskålar. Kanon erbjudande.
VISA HELA MIN PROFIL

2013-01-20 @ 21:20:45
URL: http://jempie.se
Postat av: Johanna / Fru form o fix

Jag har också missat dem tills nu. Hoppas de är så bra som det sägs.

Svar: Jag med ;) Har beställt 1:an nu. Återkommer om resultatet ;)
VISA HELA MIN PROFIL

2013-01-21 @ 11:28:08
URL: http://jdolk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0