PW

Detta har INTE blivit en träningsblogg. MEN just nu förekommer en hel del träningsrelaterade inlägg. Jag lovar att återkomma med mer variation. Jag gjorde i vart fall mina styrkeövningar igår och det tog om man säger så. Idag startade jag dagen med en PW. Dessutom har jag inhandlat en hel del nytt till skafferiet som jag tänkte tipsa er om senare. Nu ska jag fortsätta dricka upp min blåbar/banan/lime/citron och kokosvatten shake.
 
 
Bild: We Heart It.
 
Jag har träningsvärk sedan gårdagens styrka och ett ont skoskav som värker men vad gör det om hundra år!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Så duktig som kämpar på! Själv tycker jag att det är roligt med träningsinlägg men det är ju för att jag själv är mitt uppe i det. Härligt att kunna inspireras av andra :-)

Svar: Tack vännen. Hur går det för dig? Antar att du inte har lika lång i mål som mig men allt är ju individuellt. Vad tränar du utöver PW? KRAMAR!
VISA HELA MIN PROFIL

2013-01-31 @ 09:09:57
URL: http://www.storiesbyp.blogspot.com
Postat av: Jennie

Vad har hänt med dina egentagna bilder? Det var roligare!
Heja dig med träningen, bra jobbat! :)

Svar: Jag har massor med egen tagna bilder. 90%. Men ibland har jag börjat låna in en bild när jag vill skriva något och inte har tid med annat = tvåbarnsmamma ;) Gillar ju inte att slänga in vilka bilder som helst här på bloggen. Tar tid att fota, redigera och lasta upp så ibland får det bli en snabb utväg plus att jag tycker träningscitaten är så peppande. Visst är det GOTT när man kommer igång. Du är ju så dutig du med. KRAMAR
VISA HELA MIN PROFIL

2013-01-31 @ 13:39:41
URL: http://jempie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0