Syskon

Med lite hjälp av farmor och farfar fick L följa med på tur till en Bondgård inte så långt här ifrån. Jag och Filippan har gått långpromenad i solen, ätit pannkakor till lunch, sovit tillsammans på ef,lekt och badat efter maten.  Hon utvecklas så otroligt mkt nu vår lilla prinsessa. För några veckor sedan började hon äntligen krypa och blev mer nöjd med livet. Det tog ju ett tag innan hon fick lust att röra sig lite mera. Nu klättrar hon och idag var som skrivet första gången som hon själv hävde sig upp. Stå själv klarar hon det med. En liiiiten stund men hon vill hemskt gärna att vi håller i henne. Så då gör vi självklart det. Ingen stress min skatt. Ta det i din takt. Du får gärna vara min lilla bebis ett tag till. Liam han blev stOr så tidigt. Aktiv. Bara små korta stunder ville han sitta i mammas knä. Han hade inte tid. Så mycket att upptäcka. Filippa hon myser. Är försiktig och lite blyg. Hon stannar upp, plockar upp med pincettgreppet och vill gärna smaka. Hon älskar Titt Ut och Musik mest av allt. Att dansa är det roligaste som finns. Ja förutom storebror och hans lekssaker såklart. Hon är en riktigt glad och nöjd liten tjej som sover om natten och äter som hon ska.  Tänk så olika de kan vara. Syskon. Men ändå lika.
 
 
Tiden sedan vår Filippa kom till oss har gått så otroligt snabbt. Jag tycker fortfarande hon är liiiten och min bebis. Fast om några månader börjar hon dagis.
 
 
Oftast kryper Filippa dit där jag är. Då och då ger hon sig ut på små upptäcksfärder men bara om vi är i samma rum.
 
 
Det märks att vi börjar förstå varandras världar allt mer nu. Nya ord, reaktioner, ansiktsuttryck/kroppsspråk och det är tydligt att Filippa testar vad som sker om för tillfället. Vårt lilla busfrö.
 
 
Vi har ofta tebjudning för storebror och mjukisdjuren. Det är uppskattat av alla. Filippa brukar även bjuda sina jämnåriga vänner när de är på besök.
 
 
Di där knubbiga benen. Jag dööör så söta de är. Då ska vi inte tala om den runda bebismagen.
 
Idag sålde vi lära gå stolen. Ännu en baby artikel mindre i vårt hem. Och en liten tår på mammans kind!

Kommentarer
Postat av: mormor

Så härligt glad jag blir av din förmåga att skriva och dela med dig av Filippas utveckling. Guld värt för en mormor alldeles för långt bort från sina käraste.

2013-05-02 @ 00:21:58
Postat av: Lina

Hon är verkligen himla söt! Fröken Filippa.

Kram

2013-05-02 @ 21:08:54
URL: http://Bubblanochjag.blogg.se
Postat av: erikasblogg.se

Hihi vad söta smilgropar hon har lilltjejan <3

2013-05-03 @ 22:13:31
URL: http://erikasblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0