Magiskt

Mannen min fyller 30 år på måndag. O han önskade sig att vi som familj skulle göra något riktigt mysigt tillsammans under helgen. Det blev en tur över bron. Till Köpenhamn och jul på Tivoli. I sällskap av farmor och farfar. O vilken julmarknad. Magisk. Precis som jag vill att det ska vara. Massor av tända ljus, sockervadd, lyktor, tomtar, snögubbar, brända mandlar, karuseller, dekorationer och varm choklad.
 
 
Jag älskar sådana här gamla karuseller. Så vackra. Tänk att fota bröllopsbilder i dessa omgivningarna. Så otroligt stämningsfulla miljöer. Om jag inte hade någon jul känsla innan. Så har jag det nu.
 

Roligast var att se på när storebror åkte karusell!
 
(Lösenord kommer på bloggen men ni var så många som mailade. Vilket jag tyckte var jätte trevligt. Men det kommer ta lite tid att skriva tillbaka lösenordet till alla så under tiden är det som vanligt här Hemma På Våran Gata i Stan!)
 
Imorgon står fotbollsträning, födelsedagsfika och adventspyssel på schemat. Nu ska vi lyssna på julmusik och slå in barnens julklappar. Vi beställde alla på nätet. Så smidigt!

Kommentarer
Postat av: mamma o mormor

Å, en mormor blir så glad av de så härliga bilderna på en tindrande Filippa.

2013-12-01 @ 00:11:16
Postat av: mamma o mormor

Å, en mormor blir så glad av de så härliga bilderna på en tindrande Filippa.

2013-12-01 @ 00:11:16
Postat av: Anna - Starwoman

Åhhh vilka ljuvliga bilder på er lilla Filippa, hon är ju alldeles bedårande! Ska du lösenordsskydda bloggen? Åhhh då hoppas jag att jag får lösenordet, är här inne och kikar emellanåt och vill gärna kunna fortsätta med det :)

Maila mig gärna på

[email protected]

Stor kram
Anna

2013-12-01 @ 23:53:19
URL: http://femme.se/starwoman
Postat av: Madde (Ljuvligmat.blogg.se)

Vilka fina bilder, Mikaela. :-)

Hoppas allt är bra med er. Kram

2013-12-04 @ 12:08:13
URL: http://Ljuvligmat.se
Postat av: Eva-Maria

Alltså den smilgropen...döööör vad gullig hon är!!! Jättefina bilder. I februari blir Gry ett år, kanske behöver lite hjälp inför kalaset...hör av mig! Kram till dig

2013-12-05 @ 15:16:51
URL: http://evamariasoderberg.blogspot.com
Postat av: Annelie Gutenberg

Åh' ska du ha lösenord på din blogg. Önskar att få det då jag ofta är inne och läser din blogg.Tycker väldigt mycket om både dina fina bilder men tycker även att du skriver så bra.Du har en underbar blogg ! /Annelie
Maila mig gärna ditt lösenord till : annelie_gutenberg @hotmail.com

2013-12-11 @ 14:47:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0