Födelsedag

Idag firar vi vår allra finaste Liams 6 års dag. Det är helt galet hur fort tiden går. Fast det är svårt att tänka att du inte alltid varit en del av vår familj känns det precis som igår när vi fick veta att två skulle blir tre. Det var verkligen inget väntat men så otroligt önskat. När vi såg det där plusset på stickan. Stickorna. För vi trodde inte riktigt på det. Fast att tanten på Apoteket sa att ett positivt besked alltid är positivt. Visste vi att vi att du var en del av oss.
 
Vi tog bilen till landet. För det var semester. Funderade på hur vi skulle berätta för våra familjer och vänner att du växte under mitt hjärta. Var lite nervösa att någon skulle säga att vi inte var redo. Men med facit i hand. Är man aldrig redo för att bli förälder. Det är en roll man växer in i. Ni barn lär oss inte bara obeskrivlig kärlek utan även att allting inte går att planera. Det blir som det blir. Och det har blivit så bra. Du är så otroligt älskad inte bara utav oss utan av alla andra vackra människor som finns i ditt liv. 
 
Idag har vi haft en riktigt mysig dag tillsammans. Bara du och jag. Jag vill hålla din hand på stan. Du säger att du är för stor för det nu. Det gör lite ont i mitt hjärta. Även om jag vill att du ska växa. Vill jag alltid att du ska veta vart du hittar min hand. Den hand du greppade tag om hårt den där natten då vi kom hem från BB och inte släppte taget om förrän morgonen därefter. Då ville du vara nära nära. Nu tar jag vara på varje kram. 
 
Det är så underbart att få vara en del av din värld. Få tid till att bara vara vi.  Det är dessa stunderna som betyder något i livet. De vi är tillsammans. O du älskar när jag berättar om hur du kom till världen. Om hur mamma och pappa väntade, väntade och väntade, när det började göra ont, att du trivdes så bra i magen att du inte ville komma ut, hur doktorn fick göra hål i mammas mage medan hon sov och exakt hur stolt din pappa var första gången jag fick se dig i hans famn. Men allra roligast är såklart att du började livet med att kissa på doktorn.  
 
Vi avslutade dagen idag på simskolan och till min stora glädje fick jag se dig ta dina första simtag. Du är så envis. Har tålamod och kämpar för det du vill. Egenskaper jag är så otroligt lycklig över att du har med dig av i livet. 
 
 
 
 
50% mamma 50% pappa = Världens Finaste Liam!

Kommentarer
Postat av: mamma och mormor

Så fint skrivet, så mormor blir tårögd. Liam verkligen lyser av lycka och det kan jag förstå med tre dagar av firande av att fylla 6 år.

2014-03-24 @ 21:27:59
Postat av: michaela- mamma till tre 💗

sex år. inte illa! grattis till sötnosen!

2014-03-25 @ 10:10:19
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0