Instagram

Å. Som jag misstänkte. Har jag blivit en sämre bloggerska sedan jag skaffade Instagram.O de e ju så enkelt att lägga ut bilder där. Vilket ofta går före i vardagen. Sedan älskar jag ju att fota med riktig kamera. Men tiden finns ju inte riktigt där. Men jag vet att många av mina läsare här inte har Insta därför tänkte jag uppdatera lite om vad som händer och sker här hemma på våran gata i stan.
 
 
De senaste veckorna. Jag tränar mycket. Äter LCHF. Mer om det kan ni ju läsa på min vikt blogg. The game is on. Minus 18kg nu sedan i januari och jag är SÅ stolt över mig själv. När jag inte tränar försöker jag hålla mig så aktiv som möjligt. Inte så svårt med ett rörligt arbete och två barn där hemma. Förra veckan blev det storstäd och fönstren fick sig en riktig omgång. Nu är här skinande rent. Som belöning för allt hårt slit unnande jag mig ett välbehövligt besök hos frisören. Det blev lite kortare lite blondare men mycket fräschare. Helgen har vi spenderat på landet. A premiär körde ut med barnen i nya bilen. Jag tog tåget upp efter jobb. Mycket röda dagar nu och de som är lediga får passa på att njuta lite extra. Sommaren har verkligen kommit till Skåne. Jag har haft shortspremiär. Jeans shorts i lagom längd från HM. Vi har en tendens att hoppa över vår här. Det är så otroligt vackert ute. Vilket resulterar i många landskapsbilder. I veckan har Filippa varit på sin första utflykt med dagis. Hon fick välja matlåda och vattenflaska helt själv. Dessutom har hon kissat på pottan för första gången. Många små stora steg. Själv har jag även hunnit med att pyssla lite. Resultatet blev en rosettavla till prinsessan!

Kommentarer
Postat av: Madde-mamma och gravid

Oj vad det syntes på första bilden att du går ner i vikt. Vad duktig du är!!:)
Kul om du börjar blogga lite igen. Jag har saknat din blogg med all din fina inspiration:)

2014-05-07 @ 22:04:01
URL: http://hosmadde.blogg.se
Postat av: mamma och mormor

Vi förstår nog alla att du inte kan hinna med att bloggasom förut, men när du gör det så är det värt som guld för mig. Att få se och höra om mina små kära barnbarn. Nu är det nedräkning till Dalarna. Kommer jag att känna igen dig min dotter. 18 kg Otroligt.

2014-05-07 @ 22:15:21
Postat av: Johanna

18 kilo?! Grymt! Du är super duktig!

2014-05-09 @ 16:32:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0