Belöning



Attans vad jag har fått gjort idag. Efter samtal på dagis satte jag igång. Ringde kommunen om Ls dagisavgift som inte kommit, A kassan angående alternativ i framtiden, skrev ut lönespecar samt andra viktiga papper och skrev in information på nätet till AF. Detta var cirka tjugo punkter på min att göra lista som jag velat strycka länge men inte kunnat förrän nu så det var en lättad mamma som vid tolvtiden sjönk ner i soffan för lite lunch. Efter att jag värmt mig med en kort dusch bar jag ut ett lass med sopor, ordnade bland barnvagnar och dekoration i porten och startade tre maskiner. Sedan körde A mig och L till vårdcentralen för vaccination och tillbaka hem för att jag skulle hinna med att starta ytterligare maskiner då A fortfarande hjälpte mig med L. Under tiden gjorde A iordning L i vagnen för då en lite stressad pappa åkte till jobbet gick vi till stan för att hinna skicka tillbaka reklamationen på mina stövlar från Ellos som gick sönder efter en vecka och hämta ut ett nytt par som vi hoppas håller. Det blev ytterligare några ärenden på stan och påväg hem unnade jag mig ett besök i min favoritblomsterbutik. 10 stycken vita rosor fick följa med hem. Det är jag värd. ;) Efter att ha kämpat som en galning för att komma fram genom vad som kändes som tusentals snödrivor kände jag mig helt färdig. De sista krafterna blev att bära L och alla paketer upp för trapporna. Kändes som hela världen lättade då vi äntligen kom innanför dörren och fick ta av oss alla lager med plagg. Efter fruktstund och lite vila i soffan var det dags att hämta upp tvätten. Ännu en gång kämpade vi oss upp till lägeheten denna gång med L med på ena armen och cirka tjugo kilo blöt tvätt under andra. Då vi hängt kläderna på tork lagade vi middag sedan fick L duscha och efter att jag diskat var det dags för nattning. Då L somnat bytade jag om till myskläder och då jag äntligen ska sätta mig ner i soffan...

ser jag i ögonvrån hur JULGRANEN sakta men säkert faller och med en duns slår i golvet. Jag som precis tänkt att nu är jag klar. Nu ska jag unna mig att njuta. Koppla av. Det var bara att dra fram dammsugaren och städa upp röran. En timme senare sitter jag nu ÄNTLIGEN i soffan och jag tänker inte röra mig någonstanns. Vore det inte för att jag vill att L ska minnas sina barndomsjular som underbara skulle vi beställa hämtpizza nästa jul. Ungefär på den nivån av julstämning är jag nu men det hinner säkert ändras då det enda jag har kvar att ordna med är något att ha på mig på julafton/nyår. Tunikan jag beställde på HM var slutsåld. Så lagom kul besked en vecka innan jul. Vad jag nu ska ha på mig återstår att se men det ska förhoppningsvis ordnas imorgon på lunchen. Jobb mellan 9-18. 11-18 på onsdag. A ordnar med de sista detaljerna så nu tror jag faktiskt att jag ska ta och NJUTA denna julen lite.

Ikväll blir till att skriva öskelista från Systembolaget. Ska skriva upp några ting till A inför dagarna som kommer. Vi är inga storförbrukare här hemma men ibland kan det vara gott med lite vitt fast nu till helgerna blir det såklart mousserande!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0