Baby Namn

Mammans förslag:
Lily
Lili
Lilie

Pappans förslag:
Wilma
My


2011/2012

Efter en lång dag igår med bilen på reparation, jobb och storhandling startade jag 2011s sista dag med en lååång och välbehövlig  sovmorgon. Har faktiskt i skrivande stund preciiis ätit min frukost och planen är ytterligare några lugna timmar innan det är tid att klä sig i pajlettklänning och lacka naglarna. Mannen min står i köket och förbereder kvällens efterätter. Kvällen firar vi med Linn, Henrik och deras Leia. Vi står för förätt (en klassisk toast Skagen) och efterrätt ( cheesecake med lime och passionsfrukt samt gratinerade hallon i lime och myntakräm). Längtar.




Nu tänkte jag bläddra igenom nya nummret av Residence och njuta av det sista av detta året. Imorgon tror jag minsann att jag kastar ut julen här hemma. Nu vill jag ha rent och enkelt tills vi får plocka fram nästa ting ur källaren. Bebisartiklarna!


Prins eller Prinsessa?

Jag har ju helt glömt bort den mest omtalade 2012 bebisen! Som självklart vilar i magen på vår Kronprinsessa Victoria. Ska bli spännande att se vem som lyckats få den första intervjun med Victoria och hennes Daniel. Antagligen SVT. I kväll 20.00 visar de "Det kungliga året!". Mys.  



Vill ni se mer av den kungliga världen är "Kungligt snygg" av Ebba von Sydow ett tips. Eller varför inte se in på hennes blogg där hon även berättar om sitt arbete som proglamledare, stiltips och hennes liv som mamma till sötaste Marianne! 


En dag på stan

Idag började vi dagen med en tur in till stan. Ja gågatan menar vi då eftersom vi mer eller mindre bor i stan. Iallafall tog vi bussen hela 2 stationer. Bara för att L önskade. Att åka buss är ett billigt nöje. Efter att ha ordnat med lite praktiska ting vart det en obligatorisk tur till leksaksbutiken för att sedan hämta ut min julklapp på ICAN.  Lunch myste vi med på cafet. Rikitgt mysigt var det att bara vara vi två på äventyr.







När vi kom hem har vi ätit pannkakor till mellanmål och jag har vilat i stunder medan L lekt. Han är så duktig vår stora kille. Att underhålla sig själv utan att mamma och pappa behöver vara med mer än i rummet. Här är det julklappen från farbror C som vi myser med i stora fotöljen. Vad min julklapp blev. Ska jag försöka hinna med att fotografera imorgon!


2012 Bebisar

Denna dagen har spenderats med tvätt, städ och barn hemma från lekskolan. När mannen klev innanför dörren sov jag ett par välbehövliga timmar för att sedan möta upp underbaraste fd chefen på en närliggande restaurang. Vi har en nära relation. Som började med vår gemensamma kärlek till Mia Skäringer. Långt innan Solsidan. Vi "fann" varandra genom "Dygnkåt och hur helig som helst" för att sedan skapa daglig igenkänningshumor i bitchexpediterna Mona och Ansi. Så det kändes lite speciellt idag då vi fått veta att Mia precis som jag väntar en 2012 bebis.



Min kloka vän L skrev på Facebook häromdagen att om Gud vore en kvinna skulle det vara Mia Skäringer. Jag är beredd att hålla med. Har ni inte läst hennes två "Dyngkåt och hur helig som helst" och "Avig Maria". Gör det NU. Se dessutom Mia och Klara för SVT. Eller köp nya Your Life. Garanterat goa skratt.

Många skratt har jag även fått denna kväll. Det är verkligen behövligt som mama att komma utanför hem ibland. Att bubbla om världsliga problem. Få distans. Vara bara jag för en stund. Det är svårt ibland när alla vänner har blivit F.Ö.R.Ä.L.D.R.A.R att släppa taget om tillvaron och bara NJUTA. Sedan är det tusen gånger mer underbart att komma hem till alla måsten i en småbarnsförälders vardag igen. Eller bara sjunka ner i soffan med en påse godis och läsa favoritbloggarna. Har sökt runt lite online och funnit en hel del 2012 bebisar som jag absolut kommer följa. Alltid spännande och lite nyfiket med dem som delar samma vecka/månad...

Carolina Gynning Konstnär, författare och programledare.
Ida arbetar på Sprall och syster till grundaren av barnklädesmärket Livly.
Julia Egenföretagare till vackra ting i lantlig stil.

Och så jag och Mia såklart. Drömmen vore att Mia började blogga igen. Skulle vara en trogen läsare. Nu ska jag gå och se om mannen somnat under nattning. Tror det blir film ikväll. Kanske orkar jag lägga upp bilder från dagen senare!
 
PS. Roligt att se att det är många nya läsare som hittat hit. Kanske vill ni presentera er med ett par rader. Eller har själva bloggar som jag kan få se in till? DS.


Nytt

Då var annandagsrean mer eller mindre slutarbetad för mig. Medan ni andra varit ute och fyndat här jag svettats men roligt har jag haft. Knasigt hur insatt jag egentligen är i mitt arbete. Det har blivit en sån stor del av mig. Att det faktiskt gör lite ont när jag inte är där. Nu måste jag dock lyssna till kroppen. Som håller fast i förkylning, humör upp och ned samt en ond rygg efter de senaste lååånga dygnen med REA.

När man arbetar inom handels och speciellt inom kedjor med nyheter ofta blir vi lätt bortskämda med nytt. Innan vi hunnit säga Höst är det tid för Vår. Hm lanserade sina vårnyheter idag . Nedan mina favoriter.


Från Home kollektionen. Ljus i olika färger med underbara budskap. Den perfekta presenten.


Bastrosor till MAMAn. Minns ni min nya amningsbh i svart. Kunde inte låta bli en i rosa när de fanns i min stl och nu har jag trosor till som jag hoppas kommer sitta under snittet. Fann inte BH:n till online men lovar att skriva om det uppdateras.


Tummen upp för klassiska Beatrix Potter motiv. Nu börjar jag bli riktigt nyfiken på om det är en pojke eller flicka i magen. I Januari får vi förhoppningsvis veta.


Finast blir L i denna topp för endast 39,50,- Annars är det mestandels byxor som behövs till liten som nu behöver fyra år + stl.



Väska i läderimitation. Älskar modellen, materialet och priset.

Ni kanske förstår att jag ser lite extra fram till denna våren. Nytt år, ny start och ny familjemedlem!


Baby Namn

Mammans förslag:
Charlie
Lee
Lykke
Chloé
Leah
Elin

Pappans förslag:
Lucas
Julia
Ebba


Stora Fixaredagen

Min plan att inte sova under dagen gick si sådär. Medan mina killar har ordnat med alla nya ting har jag vilat i sköna sängen. Under kvällen har de ätit middag hos svärmor och svärfar medan jag åt köpe mat i soffan framför några hederliga Sex and The City avsnitt.











Världens bästa pappa och vår L!


Julafton

Då var det Ä.N.T.L.I.G.E.N julafton. Så glad jag var att jag köpt min nya Odd Molly tunika att klä mig i för igår hade jag allt annat än lust att klämma mig in i något fodral. Nä skönt blev det med tunika och mama leggings.



Dagens klädsel.



Tackar för sminket. Trött, sjuk och sliten mamma med lite tålamod.



Tillsammans med min lilla älskling.



Med min minsta älskling i magen. O vad jag känner mig ogravid för tillfället. Önskar att det börjar sparka hårt i magen snart så jag vet att du är där och mår fint.



Vi hade en jättefin julafton tillsammans med mannens familj. Tomten kom och L tog snällt i hand och tackade för julklapparna. Julklappsutdelningen vart ett lungt moment i år. L fick förstås en hel del MEN några och få värdefulla gåvor. Vi fick även vi paket trots att vi inte skulle köpa några i år. Jättefina Swedish Grace koppar i vitt från Rörstrand och ett varsitt litet tillskott till valfritt. Jag har redan beställt hem min julklapp. Någonting helt onödigt för bara mig ;)

Idag känner jag mig lite friskare men såå trött. Har bestämt mig för att inte sova under dagen för jag måste somna tiiiidigt ikväll. Imorgon väntar nämligen en av årets största dagar för oss inom handel. Annandagsrean!


Julaftons morgon

Tiiidigt imorse vart vi väckta av L som informerade att det faktiskt är julafton idag. Vi har startat morgonen med paketöppning och frukost. Nu ska vi snart duscha och ge oss iväg till byn.












Vi önskar er...

En magisk jul!


Tomten...

Jag vet att det är sent. Tänkte bara att så att du vet. Jag blir inte ledsen om du har denna med i säcken hem till våran gata i stan...



Bild lånad från Svenskt Tenn

Josef Franks klassiska Celotocaulis...
 jag tackarrrrrrrr jag!


Trött

Dan före dan. Bilderna är dock från gårdagen. Då jag var hemma själv med L och kämpade med att underhålla rastlös liten medan jag själv hade feberfrossa. Dagen idag har välan gått i samma känsla dock har mannen varit hemma med ett stort tålamod och tagit hand om oss. Det blir inte alltid som man tänkt sig. Väldigt lite julkänsla här hemma i år. Hoppas att den skall infinna sig senare ikväll alternativt under morgondagen. Det varit en hel del tårar här hemma idag. Ibland får man vara lite liten men nu ska jag försöka sträcka på mig. Jag har SÅ otroligt mycket att vara tacksam över och det är DET julen handlar om.












Jag och L bakar marsipangrisar!


Film

Uppdatering. Liten börjar få lägre feber. Dock mycket hosta. Aptiten är sisådär och vi försöker med allt som annars brukar vara undantag och lyx. Själv kvävs jag snart i mitt eget snor och det killar förfärligt i öronen. Öroninflammation till jul. Varför inte? O så har bilen börjat krångla. God Jul. Till. Oss. Deal. Jag lovar att komma tillbaka när jag är lite mer positiv. Under tiden håller jag mig lycklig med att känna bebis röra sig i magen. Det bubblar, drar och känns som om någon växer därinne. Se på "tickern" jag har här intill. De ser verkligen ut som att bebis växt. Tror det är en sådan period nu. Speciellt på kvällarna kan jag känna att hon eller han slår rundor där inne.



Liam ser på Ice Age och jag ska krypa ner i sängen med Water for Elephants. Mannen är och handlar mat!


Hjälp

Här sitter vi och har det trisst. Genomförkylda med feber. Mannen sover i soffan. Jag och Liam har sovit mååånga timmar på dagen så det blir lite sen film i soffan nu innan läggdags.

Nu älskade bloggvänner har jag en fråga till er. Eftersom jag onödigt nog inte frågade om detta under vårt läkarbesök idag. Tänkte jag att ni kanske skulle kunna hjälpa mig...

De senaste dagarna har jag haft en strålande smärta ut från höften ner i låret som stannar vid knät. Det känns speciellt när jag sitter ned. Eftersom detta kom i anslutning till förkylningen tänkte jag att det var muskelvärk men det känns märkligt eftersom det endast är i ena benet som smärtan kommer och går. Krampar skulle jag kunna beskriva det som. Vad kan nu detta vara?


Doktorn

Kort uppdatering från sjukstugan. Liten hade över 40 grader feber inatt så imorse var det vi som bokade in oss på Vårdcentralen. Efter att ha lyssnat på lugnorna, tagit blodprov och halsprov kunde doktorn konstatera att det är ett elakt virus vi dragit på oss. Poistivt var att Liams sänka tydde på att förkylningen var på väg bort. Dock var min sänka högre vilket tyder på det jag redan kännt av. Att sjukan är på väg. Nu har vi spenderat eftermiddagen med film, blåbärssoppa och vila!


Snälla Tomten

All I want for christmas is...



CHANEL
EAU PREMIERE
Pris cirka 1000,- för 75ml
Finns på Kicks! ;)



Sjukstuga

Här hemma pågår sjukstuga. Mannen började känna sig dålig i förra veckan och var hemma några dagar. I fredags var det Ls tur med hosta och feber. Liten är fortfarande inte bra så idag vabar jag med honom. Det blir till att vara hemma imorgon med eftersom febern inte vill ge med sig. På planen står en tur till Vårdcentralen för att utesluta något annat än det vanliga. Själv känner jag mig allmänt sliten. Vet dock inte om det beror på att jag påbörjat en förkylning eller om de är de senaste dagarna som kommer igen. Iallafall håll tummarna att jag slipper undan denna gång.



Idag har vi mest legat nerbäddade framför film med Ls nya påslakan. Ja de är lika som de vi haft tidigare men i "vuxen" stl. Nu får bebistäckena gå i arv till lillebror eller lillesyster!


Under

Medan ni andra spenderar tid på stan med att se över julsortimentet av diverse ser jag efter amnings bh:ar. Eller jag kunde helt enkelt inte låta bli eftersom jag leeeetttttat efter en bra bh för mig sen min graviditet med L. Jag avskyr nämligen de tunna sakerna som har samma effekt som en genomskinlig t-shirt utan en bh under. Ger minimalt med stöd eller push. Bröna hänger ut i naturliga former om jag säger så. Och jag vet det finns de som gillart MEN jag gör det inte. Eftersom jag kommer försöka amma även denna gång kunde jag inte motstå när HM fått in en ny (?) amningsbh med lite starkare kupa. No more hängtuttar.







Tänk den där med ett par fylliga amningsbröst i! ;)


Doft

Är helt totalt S.L.U.T efter denna helg. Det tar på kroppen att arbeta hårt speciellt under en graviditet. Tur jag är inne i en "bra" period nu utan illamående okontrollerbar huvudvärk för julruschen tar på krafterna. Denna helg har dessutom varit lite extra då båda mina killar här hemma har feber, frossa och förkylning. Trots detta har helgen sprungit iväg med många härliga skratt.





Nu har jag intagit soffan. Tänt ett doftljus från Voluspa som luktar helt fantastiskt. Värt varenda krona. Jag kommer bli beroende. Detta är den perfekta presenten till alla som älskar ljus. Alldeles snart blir det några blad i boken innan det är tid att sova. Imorgon ringer klockan tiiidigt in måndag före julafton!


Skötbord

Vi har numera gjort vårt första gemensamma inköp till bebis i magen. Idag blev vi ett skötbord fler hemma på våran gata i stan. Passade på med alla rabattcheckar som kommer i lådan nu till jul.



Mannen hämtade hem paketet medan jag var på jobb. Nu står kartongen i sovrummet och väntar. Lite mer verkligt blir det allt. Att vi snart blir 4!


Julkort

Oj. Denna dagen har jag upplevt STRESS. Själv har jag inte varit speciellt stressad. Inte mer än vanligt. Och jag är van. Nej jag upplever nämligen att alla andra är väldigt stressade. Det ska köpes, slåss in, bakas, handlas, fixas, ordnas, kläs gran etc. etc. Snälla glöm inte att andas. Jag är så glad att vi sagt nej till julklappar mellan oss vuxna i år och att vi klädde julgranen redan i november. Ja ni minns väl. Att jag fick mannen att bära upp plastgranen i gooood tid. Egentligen för att vi skulle hinna med att ordna julkort i tid men faktiskt har det varit riktigt mysigt att få njuta i lugn och ro. Ibland känns det som vi skall plocka undan jultingen redan innan de ställts fram. Iallafall här kommer resultatet av julkorten från hemma på våran gata i stan för i år...









Fyra bilder som vi pusslade ihop till ett kort med texten God Jul och Gott Nytt år önskar A, M, L och Bebisen.

Fint blev det!


Regn

Om en vecka lite drygt är det julafton och här i Skåne har inte en enda snöflinga setts till. Nu önskar vi att det slutar regna och istället blir ett vitt vinterland som lyser upp vår jul. Idag har jag vilat. Det är inte ofta men välbehövligt. Speciellt nu inför julruschen på jobb. Går på långvecka imorgon men sen är det äntligen "jullov".



Det är så mörkt ute att det är helt omöjligt att få till ett fint ljus i bilderna. Iallafall vill jag visa er min regnrock. Som jag handlade i förra månaden på Polarn O Pyret. Är så trött på att L alltid har bra kläder i alla väder och så vill man själv bara in för att det är kallt eller regnigt. Nu är jag ordentligt laddad inför kommande barnvagnspromenader och lekparkshäng.



En liten polkagris mage minsann. Vecka 14 = i vecka 15 denna vecka. Känner mig dock mindre gravid än jag någonsin gjort med bebis i magen. Illamåendet är som bortsprunget och huvudvärken har jag lärt mig tygla. För tillfället går jag bara runt och njuter av kulan på magen. Det är jag verkligen värd efter en tung tidigare graviditet och inte en direkt enkel start på denna heller.



Regnkappan kan ni som skrivet inhandla hos POP.

Ikväll har vi myst hos våra underbara vänner Linnea och Stefan med deras två barn. E som är född samma år som L och nytillskottet A. Lika härligt som vanligt då vi ses med god mat, massor av skratt och barnskrik. Tänk i sommar är där ännu en bebis. Som jag längtar efter att få lukta på bebishuvud igen. Pussa på kinderna och sova tätt intill!


Lussebullar

Igår ringde väckarklockan tidigt hemma på våran gata i stan. På schemat stod LUCIA vilket firades ordentligt med utomhuslussetåg på lekskolan. Efter den tiiiidiga morgonen återstod en lång dag med jobb, städ och pyssel. Det var en minst sagt trött familj som på kvällen mumsade lussekatter och drack varm choklad.











Två av mina älsklingar!


Julklappar

Idag hade vi en lugn dag på jobb vilket resulterade i att jag för en gång skull hade lite krafter kvar när vi kom hem. Plötsligt började jag röja bland leksaker, kläder och julekrafs som är lite överallt men inte kommit längre än så. Mannen som känner igen symtomen från min graviditet med Liam undrade om "Det börjar nu?" Boandet. Jag vet faktiskt inte. Helt enkelt har jag inte så mycket att ordna med. Med Liam var det en helt ny värld. Bebis har iallafall fått lite utrymme i sin byrå idag. Tänkte börja så smått att samla på det lilla vi behöver och som vanligt hos oss har "var sak sin plats". Dessutom var det himlans skönt att rensa bland Liams leksaker nu inför jul. Det brukar bli en hel del nya ting som ska rymmas. Vi handlade klart alla våra julklappar till L i förra veckan. Vi vuxna ska inte byta julklappar. Jag och A köper välan oss någonting varsitt som vi önskar. Det är verkligen skönt att slippa undan julklappshysterin för att istället njuta lite mer av tiden.












Hur gör ni med julklappar i år?

Denna lilla söta burk med jul TE från Svenskt Tenn är ett tips från mig. Finns både i butik och på hemsidan!


Barnvakt

Idag har vi varit barnvakt. Provat på livet som tvåbarnsföräldrar. Det har varit helt fantastiskt och vi tackar för att vi fick låna underbaraste L några timmar.



Åker motorcykel preciiis som morfar (vi saknar dig!).



Liam och L är så härliga med varandra. De ska vara nära hela tiden. Pussa, krama och klappa på varandra.



Vi har haft äran att följa L från liten liten bebis till nu en liten tjej. Liam har alltid varit stooor i jämförelse men nu börjar de komma ikapp och kan leka länge tillsammans.



På senaste samtalet med lekskolan berättade fröken att Liam är väldigt omtänksam. Det märks tydligt tillsammans med en yngre kamrat där han hjälper till att hålla handen, delar med sig av leksaker och passar från faror.



Det var verkligen KÄRLEK att se dessa två tillsammans idag. Då kan jag inte ens föreställa mig hur det kommer att kännas att se syskonkärleken mellan L och bebis. Ååå, vi längtar så.

Eftermiddagen har bestått av adventsfika med finaste vännerna, vila och enkel söndagsmiddag. Hade tänkt att organisera upp lite här hemma men fortsätter mitt oorganiserade jag en stund till för nu är jag trött och planerar en stund med Gossip Girl på Play!


Julbord

Kvällen har bjudit på god mat på Grand Hotell och massor med skratt. Jag är lyckligt lottad som arbetar med finaste kollegorna. Som alltid efter lite tid bara för mig kom jag hem fylld med ny energi.







Mamma och magen. Igen. Tänker passa på och njuta av bebismagen. Ni får helt enkelt gilla`t. För tillfället sitter vi jästa i soffan och mamman får smaka på julbordet ytterligare en gång. Ännu en fördel med att vara gravid.

Tror dock det är hög tid att sova snarast. Imorgon ska vi nämligen vara barnvakter vilket även innebär att vi kommer få prova på att vara tvåbarnsföräldrar!


Sandberg

Har spenderat lördagen på Tropicariet i Helsingborg med familjen. Nu är vi hemma och tar det lungt innan jag ska svida om till kvällens julbord med jobb.

Jag googlar runt på nätet och förälskar mig i babyting. Denna tapet eller textil av Sandberg med mönster av luftballonger är ett måste.



Denna färgställning är också söt. Är det en pojke i magen blir det dock antagligen alternativet ovan.



Är det en flicka blir det rosa och gult istället.

Insåg igår exakt hur mycket vi hade planerat och ordnat med i denna vecka med Liam . Denna gången känns det lite mer avslappnat. Vi har i princip allt en baby behöver utöver förbrukningsvaror som blöjor, nappar och flaskor.
Det är verkligen härligt att få planera när orken finns där. För det gör den mer och mer nu.
Ni kan vänta er en hel del babyprat här inne de kommande månaderna!


Ledig

Det är verkligen en underbar känsla att komma hem efter jobb på fredagen när ledig helg tillsammans med familjen väntar.



Det första jag gör efter gått den obligatoriska plockrundan är att tända alla slingor och massor av ljus här hemma.



Hustomten är på sin plats.



Härligaste doftljuset "Cosy Christmas" kommer från Indiska och luktar jul, jul, jul.

Nu blir det hämtamat och IDOLfinal.

Här hemma hejar vi på Amanda!


Effektivitet

Idag har varit en riktigt härlig dag även om den försvunnit i ett rasande tempo.



Det är inte många dagar under gravidtiden som jag känner mig vacker men idag gjorde jag just det.



 

Då får man välan passa på att ta några foto till de lite fler mindre bra dagarna.

Magen är iallafall fiiiiin VARJE dag!!!


Efter ett lyckat läkarbesök idag (är så glad över att jag denna graviditet möter så otroligt mycket kunniga människor med varma hjärtan!) var planen middag hos vänner. Dock blev det tyvärr inställd på grund av sjukdom. Liam som längtat hela dagen blev liiite gladare då vi lovade pepparkakshus istället.

Älskar min lilla familj och allt vi hittar på tillsammans. Jag skrattade högt åt socker som stelnade alldeles för fort och mannen som envist försökte rädda upp mitt påhitt. Liam han var mest glad hela tiden. Åt godis och sjöng julsånger.



Med stor koncentration blev det så småningom ett pepparkakshus som nu pryder fönstret vårt så fint.


Nu sover liten och snart mamman i huset med. Först lite varm choklad och nya MAMA sedan så. Imorgon är det äntligen fredag med ledig helg framför oss som bland annat bjuder på julbord med jobb. Nepp, nu ska jag lägga ett mail till blogg.se som i flera dagar har lagt upp en reklamspalt preciiis där jag skriver mina inlägg. Så jag ber er att bortse från eventuella stavfel här. Jag ser inte meningarna jag skriver!


Myskläder

Medvetslös trött efter jobb. Dessutom körde jag igång storstädning DELUXE här hemma under kvällen. Allt för att hinna med att vila lite mellan varven imorgon. På schemat står tvätt, läkarbesök och middagsbjudning. Förhoppningsvis hinner jag även med en lugn morgon framför Efter Tio med tända ljus i min nya mysiga morgonrock från Gina Tricot.


Ultraljud

Förlåt min frånvaro.
Jag har helt enkelt haft fullt upp av vardag. Då jag arbetar väldigt oregelbundna veckor och arbetstider kommer jag ofta in i perioder då jag har antingen ork över eller ingen ork alls. Den senaste veckan har inneburit det senaste. Dock känns det som jag har massor att berätta för er. Håll ut. Snart blir det fler inlägg här hemma från våran gata i stan MEN vi vill såklart börja med att presentera...



Lillebror eller Lillesyster!!!

Igår var vi på ett tidigt ultraljud.
Kan inte med ord beskriva exakt hur fantastiskt det var. Att ännu en gång möta mannens blick när sköterskan lägger gelen på magen, trycker igång maskinen och vår lilla bebis syns på skärmen.
Man kan tro att för att man har varit med om det tidigare skulle inte själva "overklighets" känslan infinns sig men till saken hör att det känns om möjligt ännu mer overkligt denna gång. Kanske är det för att vi "väntat". Kan beskriva det som att jag/vi verkligen kan ta till oss lyckan i detta. I och med tidigare erfarenhet samt ett inre lugn känns det mer bekvämt. Vi kan njuta i situationen och ta in stunden. När vi hinner tänkta efter känns det hela för undebart för att kunna hända oss ännu en gång. Mirakel. Våra hjärtan svämmar över av kärlek när vi ser vår andra bebis simma runt där inne. Göra kullerbyttor, sträcka på benen och suga på tummen. Allt såg bra ut. Cirka fem veckor till nästa ultraljud. Vi är LYCKLIGA.

En definitivt ny känsla är syskonkärleken. Det är så härligt att Liam är i en ålder där han kan uttrycka hur han känner inför att få ett syskon. Att även han kan längta och vänta. Stolt som en tupp är han. Denna bebis kommer bli bortskämd med massor av kärlek för här hemma har vi en stolt storebror som igår såg länge på bilderna från ultraljudet, sjöng för magen och pussade gonatt.

Oj vad vi älskar er ...
Våra TVÅ barn!


Make Up Store

Gårkvällen spenderades som tidigare skrivet med smink kväll hos Make Up Store tillsammans med tjejerna från jobb. Underbart att få lyxa till det lite mitt i vardagen. Vår instruktör (vad heter det egentligen !?! Make up artist, säljare, värdinna) var helt fantastiskt duktig. Alltid härligt att lyssna till någon som brinner för det han/hon gör. Vi fick lära oss lägga en vardags make up och en kvälls make up. Jag som ändå trodde mig ha någorlunda kunskap om ämnet fann mig snabbt förlorad men informationen var ändå på lagom nivå. Små bra tips och trix. Kändes inte alltför svårt. Bara användbart. Sen frågade vi självklart tusen frågor.  Och shoppade lite.





Från ovan.
Ögonskugga i grön,grå,blå färg. En av mina funderingar var hur man får till det med färg utan att det blir för mycket.
Rouge i en matt brun ton. Nu slipper jag solpudret som inte gör huden rättvisa såhär års.
Ögonbrynsskugga. Har alltid fyllt i mina bryn med penna men tycker det börjar bli allt svårare. Testade med skuggan imorse och vips perfekt resultat direkt.

Idag har jag fixat inför morgondagen då A fyller år. Dessutom ha vi hunnit med att byta däck på bilen och varit en tur till Vellingeblomman. Nu dricker jag varm choklad med vispgrädde och har tänt massvis med ljus. Mys!


RSS 2.0