Blått







Näst sista semesterdagen idag innan allveret börjar igen. Rätt skönt att vi känner oss relativt färdiga med semester. Vi ser alla fram mot lite rutiner igen. Dock lyx att få dessa sista dagarna att fixa iordning här hemma inför hösten.

Idag har vi varit en sväng förbi Linn och hämtat ett stort paket i födelsedagspresent till mig. Sedan handlade vi nya lampskärmar till sovrummet eftersom våra lossnat i fästet och innebär brandrisk. Tanken var att handla som mamman min ska få sy elefanter från Svenskt Tenn på men jag tyckter så mycket om det blå så det får nog bli. Gav härlig karaktär till sovrummet tycker jag. Inte bara vitt.

Efter en snabb visit på Willys och videobutiken blev det enkel lunch här hemma innan hela familjen somnade. Att sova mitt på dagen har blitt en vana för oss allihoppa under semestern. Undrar hur det ska gå då jag är tillbaka på jobb?

Eftermiddagen har mannen min spenderat på golfbanan medan jag och Liam har varit i leksaksbutiken för att handla fler pussel. Skatten utvecklas så mycket nu och plötsligt känns alla leksaker för små igen. Något som också är för smått är Liams garderob. Hjälp vad det kommer behövas nytt nu till hösten. Tur är iallafall att han fortfarande kan ha sina ytterkläder från Polarn. Det påminde mig om att jag måste dit imorgon och handla en märkpenna till hans kläder. Kan jag göra innan frisören. Yes imorgon äntligen ska jag bli fin i frissan.

Nu ska vi ta en dusch, tända ljusen här hemma och påminna A om att han i utbyte mot golf idag lovat att montera String, min nya stege som var presenten från Linn m. familj och dessutom byta ut ett foto i stora ramen. Natta barn ska han också får göra. Det är "dyrt" att spela golf. Själv ska jag se på tjejfilm. Tjänster och gentjänster!


Elefanter







Några bilder på vad som inhandlades hos Svenskt Tenn i storstaden i förra veckan. Hade kunnat gå runt i timmar bland elefanter och blomster men nu vart det en snabb visit med mina killar väntandes i bilen utaför. Den svarta runda brickan stod på önskelistan men var slut. Istället blev det lite småköp i form av memoblock, nyckelkedja och servetter. Tog även en snabb titt på tyg till lampskärmar till sängborden. Sötaste mamma har nämligen lovat att sy till mig. Först måste jag dock bestämma mig för svart eller grönt?

Idag har mannen min spelat golftävling medan jag varit hemma med lite små sjuk Liam. Känner mig själv lite krasslig. Tanken var att vi skulle ta det lungt men riktigt så sjuk var inte min skatt. Passade på att tvätta fem maskiner, stryka, vika samt rensa ut för så storlekar och sommarkläder. Skruvade upp sista hängaren på garderoben som legat i månader, ställde iordning i Liams rum för String hylla och skruvade upp Post lådan från Bruka. Efter lunch sov vi två timmar sedan storstädades hemmet och vi lekte med bilarna innan det åter igen var dags för middag. Strax efter kom älskling hem och nu har vi precis hyrt film men innan vi sjunker ner i soffan för lite välförkänt mys är det dags för lilleman att sova!


Dop







Har hunnit ner en vända på stan för lite ärenden. Färg till stringhyllan, ljusstakar från Åhlens och paket från HM. Nu har jag precis gjort mig iordning inför dop. Dottern till en av mina äldsta vänner här i Lund har sin stora dag idag. Tyvärr går jag själv då Liam är förkyld. Håll nu tummarna att vi inte ligger sjuka allihoppa här hemma nu när vardagen börjar igen. Iallafall idag är det dop och jag har klätt mig i marinblå klänning med vita prickar, kofta i mossgrön från HM och till de blir det espadrillos med klack. Snart bär det av men först lite soffmys med nya Sköna Hem!


Hemma

Sjukligt trött men lycklig sitter jag nu hemma på våran gata i stan igen. Vi har verkligen haft en intensiv men super kul vecka i storstaden. Vi lämnade hemmet runt halv två i lördags. Liam sov de första tre timmarna och sedan stannade vi för matpaus. Därefter gick tiden snabbt. Underhöll Liam med att rita, sjunga och läsa. Sista timmen var tuff. Storstadskörning, trött barn och slitna föräldrar men runt halv nio anlände vi äntligen till efterlängtade Emma och Jonas i deras nya fina hus.

Söndagen började med en morgon i lugn och ro. Efter sen frukost åkte jag och Emma iväg till IKEA medan killarna tog igen sig hemma. Som jag längtat efter att bara få strosa runt i det stora varuhuset utan man som kollar på klockan och barn som skriker. En klotlampa till köksfönstret fick följa med hem. Kvällen spenderades med godaste grillat av grillkungen Jonas och kvällen med timmar av prat att ta igen.











På måndagen åt vi lunch vid Gröna stugan i Sunbyberg och tog en promenad runt Lötsjön innan vi besökte min underbara farmor som bullat upp med massor av gott. Några timmar senare och med hög sockerhalt rullade vi vidare till min lillebror för besök i hans nya lägenhet. Området som han flyttat till var så mysigt. Vi lekte i lekparken och tittade på hästar mitt i stan innan pappa kom förbi för lite middag. Runt åtta tiden avslutades dagen och vi packade in min nya stringhylla som jag fått i present av pappa innan vi återvände "hem" för lite soffmys innan det var dags att sova. På tisdagen skulle vi upp tidigt.











Redan klockan tio var vi på andra sidan stan hos min älskade mormor dit min sötaste mamma också tagit sig. Liam var lite blyg och mormor trött så efter en halvtimme gav jag henne den största kramen för att sedan åka vidare in till stan. På agendan stog Skansen och efter ytterligare lite stadsköring för min stackars man nådde vi målet. Vi tog bergbanan upp och såg sen på björnar, vargar, apor, åkte karusell och åt lunch innan vi trötta satte oss i bilen igen för en snabb tur in på Svenskt Tenn innan vi for vidare ut till mamma på landet.  Älskling och jag somnade en stund i soffan medan mamma passade på att leka så mycket som möjligt med sitt saknade barnbarn. Efter god middag var det redan dags att åka igen.











På onsdagen var planen egentligen Junibacken men vi kände oss slitna och beslutade att köra till ett lekland lite närmare istället. Med oss hade vi dagen till ära gudmor Emma. Vet inte vem som hade roligast men roligt det hade vi allihoppa. Emma vann över älskling i att köra snabbt med leksaksbilar, sedan fick hon sammandragningar av hoppborgen och fastnade i klätterställningen. Liam tyckte det var superkul och är verkligen bortskämd med en gudmor som inte drar sig för att leka när det gäller. Efter lunch åkte killarna hem för att vila medan vi damer fortsatte till centrum för besök på HM och fika. På vägen hem stannade vi till på Mio och jag blev äntligen med vit pilastehylla. På kvällen stod vi för maten. Grillade vår numera kända honungskyckling som serveras med salsa och tortillias. Blev succe även denna gång.

Torsdagen ville vi bara njuta sista tiden tillsammans. Mannen min fick några timmar på golfbanan i utbyte mot ett besök i centrum för oss kvinnor senare under dagen. Vi åt lunch i lugn och ro, såg på babyting och shoppade lite småfix för att sedan återvända hem med fulla matkassar. Kvällen bjöd nämligen på besök av mina barndomsvänner Sandra och Jennifer. Vi åt kräfter, tog igen förlorad tid och skrattade massor.

Sen var det helt plötsligt fredag och tid att återvända hem till staden. Halv tolv kom vi iväg och var hemma runt halv sju. Hade varit ännu tidigare om det inte vore för flera stopp i trafiken. Liam sov första timmarna och satt sedan lungt i bilen. Vi har nämligen fått en bärbar DVD av min mamma. Tack för tekniken. Några nya böcker på de och lite kalorier hade vi nog kunnat åka några timmar till men det räckte för oss. Väl hemma har vi handlat det viktigaste till frukosten imorgon, packat upp allt ur väskor, hunnit klämma i oss några smörgåsar, betalat räkningarna och nu äntligen sitter jag ner. Hjälp vad det är sant att borta är bra men hemma bäst. Vill verkligen inte ens tänka tanken på att packa något mer denna sommar. Nu blir vi hemma på våran gata i stan men tackar alla våra kära i Stockholm för att ni är så otroligt underbara.
Saknar er redan!


Färdig

Helt slut sitter jag nu i soffan. Äntligen. Inatt kommer jag sova gott. Denna dagen började i tvättstugan klockan åtta. Sex maskiner har rullat, torkats och strykits. Under tiden tvätten var på tork sprang jag ärenden på stan. Rabattcheck på HM blev paraply till Liam, leggings, baslinne och hårtoffsar till mamman. Apoteket. ICA. Posten. Hem för att ta upp tvätten. Styrde familjen och bilen till Babyland. Noterade hemsk olycka på vägen. Tanke. Ta vara på livet nu. Reklamerade Liams vita Stokke stol som lossnat i färgen. Fick en ny vit med oss hem. Nöjd med det. Åter till tvätttugan. Attans där står vår granne och viker ner våra lakan i torkrummet. Drygt två timmar försenad efter att tvättiden gått ut. Upp med allt i lägenheten som ser ut som jag vet inte vad. Saker överallt. Mannen åkte iväg på träning. Liam vilade. Jag städade. Försökte mig på att packa. Tappade motivationen. Blev yr. Kom på att jag glömt bort att äta. Rostade två mackor. Pratade med Emma i telefonen. Fuskstädade då svärmor och svärfar ringde för att säga att de var påväg förbi. Bytade en bajblöja. Fick jättefin porslinskruka från Himla i present. Tack. Lagade köttfärsås. Mannen kom hem. Gick till affären för att handla. Strök alla kläder medan älsklingen tog disken. Packade allt som inte måste användas imorgonen. Skrev en lista på resten. Älskar listor. A monterade ihop ny Stokkestol. Jag organiserade skrubben. Torkade disken och ställde in i skåpen. L somnade sent. Trötta föräldrar somnar antagligen snart också. Måste bara duscha och måla naglarna först. Ska ju trots allt till Stockholm imorgon. Vill vara fiiiin i hufudstaden. Eller så åker jag som den trollmor jag känner mig som. Längtar till vår nybäddade säng. Imorgon fyller jag år. Fast jag får inga paketer. Antagligen ingen som sjunger heller. A ska iväg tidigt på golftävling. Gör inget. Får trots allt träffa mina älskade i storstaden väldigt snart. Känns overkligt. Imorgon åker vi!

Baddaren



Här sitter jag mitt i natten. Har gjort till en vana nu under semestern att sova mitt på dagen. Då blir det vårt att somna om kvällarna. De senaste nätterna har jag hållts sällskap av undebar läsning som fått mig att tänka på något nytt jag ska börja med här i bloggen.
Boktips.

Jag älskar att läsa. Drömma mig in i andra världar. Helst ska det vara svenska författare. Är det på engelska läser jag den helst på hemspråket. Böcker som är översatta förlorar lite sin magi. En av mina absoluta favorit författare är Emma Hamberg. När jag såg att hon gett ut ytterligare en bok köpte jag den direkt.

"På den lilla ön Hjortholmen mitt i Vänern tronar ett gammalt 1700-talsslott. Det är en magisk miljö i förfall: kolonner i marmor, stora salar, pool i mosaik, garderober fulla med krinoliner, ett igenvuxet orangeri och en slottsträdgård som en gång i tiden måste ha varit magnifik. I detta slott bor äkta paret Pelle och Maja Hannix. Han - en framgångsrik skulptör, uppskattad världen över. Hon - Pelles före detta elev som aldrig lyckats slå igenom som konstnär.

Ett brinnande missnöje växer i Maja. Hon är innerligt trött på att inte kunna försörja sig själv, att känna sig livegen och bli klappad på huvudet. Det till synes behagliga livet på slottet har blivit ett fängelse. Ett reportage i en tidning inspirerar Maja - hon ska starta en simskola för vuxna, där eleverna får bo på slottet under några veckor.

Maja drömmer om hur simskolan ska bli ett möte mellan olika spännande kulturer och människor. Men det kommer bara tre elever - kulturjournalisten Karin, trädgårdsmästaren Jens och tonårskillen Alex. Tre ensamma människor med hemligheter bakom sina skyddande skal som de vill dölja till varje pris.

Simskolan blir inte alls som någon av dem hade tänkt sig. De två varma sommarveckorna förändrar livet totalt för dem allihop."


Emma Hamberg har en fömåga att skriva om miljöer och personer som går att reletera till men som inte känns självklara. Jag förundras över hur hennes förmåga att skriva utan att sätta sig själv i perspektiv. Efter tre sidor är jag fast och karaktärerna känns som personer jag kännt sedan länge. Texten är lättläst. Perfekt för trötta småbarns mammor som inte behöver något tyngre att tänka på utan bara vara för en stund!

Farväl











Då är vi hemma på våran gata i stan igen. Idag var det som skrivet tid att säga hej då till landet för denna sommaren. Kändes lite vemodigt. Förhoppningsvis hinner vi dit på besök även i höst men nu är semestern slut. På landet då. Ännu har vi en vecka kvar med efterlängtad resa till storstaden och därefter några dagar för fix här hemma inför hösten.

Sista dagen på landet blev en tur till nationalparken Stens huvud. Vi tittade ut över havet, promenerade runt och åt glass. Dessa stunder tillsammans med familjen är fantatiskta. Synd tiden går så fort. Tur vi lärt oss att ta vara på den och dessutom se fördelarna även i vardagen.

Nu sitter jag här i soffan efter att ytterligare en gång packat upp våra tillhörigheter, sorterat posten och gått igenom räkningarna (kommer de under semestern också?). Är snart dags för en dusch och sova i sköna sängen. Imorgon väntar tvättstugan. Dessutom måste jag ner till stan för lite måsten inför resan. Mamman behöver leggings och strumpor, medecin ska hämtas ut och Nanisen är slut. Dessutom ska jag hämta ut ett paket från Adlibris med Denise Rudbergs nya Ett litet snedsprång. Har läst nästan alla hennes tidigare böcker och har höga förväntningar på denna som tydligen ska vara lite chiclitt i deckarstil. Spännande. På kvällen blir det att packa igen för på lördag bär det av.

Min födelsedag i år spenderas i bilen till Stockholm. Kunde inte få bättre födelsedagspresent. Som vi längtar nu. Tänk snart ska jag få krama min "syster", klappa på fina magen och de blivande föräldrarna ska få öppna bebispresenter. Övriga planer är fika med vackraste farmor, middag med lillebror, storebror och pappa, besök hos lilla mormor, Skansen och middag hos mamma och sedan två dagar tillsammans då vi har funderingar på bland annat Junibacken.

Imorgon är min sista dag som 25 och inte de minsta ångest har jag. Har haft en del tid att tänka igenom livet nu under semestern och kommit fram till att vi ibland har alldeles för bråttom. Vi är fortfarande unga. Enligt våra mått har vi kommit långt. 26 och 27 känns som en ålder då jag kan unna mig själv att ta det lite lungt. Tänka igenom vart vi vill bo, om vi vill bli fler och vad vi ska bli när vi blir stora. Vid 28 därmot DÅ känner jag att det är dag för något nytt. Vad det blir? Den som lever får se!

Form

Svullen efter ännu en grillmiddag. Nu får det vara slut på galenskapen. Grillat är gott men numera klassat ungefär lika underhållande som köttfärsås, fiskpinnar och tacos på middagsmenyn. Vi behöver tips och ideer på fräsch mat till frukost, lunch och middag. Helst med så lite bröd, sås och fett som möjligt. Tänker inte börja med någon galen diet men här måste ske en förändring. Till vardags äter vi i vanliga fall helt vanlig mat. Stressiga dagar på jobb blir det välan lite sisådär med kaloriintaget men promenad från och till arbetet samt mycket spring i butiken gör under för figuren utan att jag behöver tänka motion.

Vill inte se ett enda till fikabröd, äta en enda till glass eller ens höra talas om beanesås. Antar att ni alla någon gång förätit er på någon flottig hamburgermeny, chips med dippa eller sju sorters kakor. Innan känns det som en riktigt bra ide efteråt mår man bara illa. Precis den känslan får jag av nästan vad jag än stoppar i mig nuförtiden. Matlust noll.

Dessutom har livet på landet har gjort mig till ett enda stor sunk. Känner mig sådär som man gör när man är sjuk men börjar bli lite på bättringsväg igen. Man orkar sig in i duschen men håret får förbli blött. Här sitter jag med tre veckors avskavt nagellack, risigt hår och trasiga leggings. När jag klockan tolv idag kom på mig själv med att inte ha borstat tänderna satte jag punkt.

Att njuta lugnet är underbart men gör en otroligt lat. Alla sysslor som i vanliga fall utförs enligt rutin känns som en tung börda. Efter två veckor i lugn kan jag inte förstå hur jag i vanliga fall hinner med både frukost, lunch, middag, lämna/hämta på dagis, jobba, städa, tvätta, natta osv.

Imorgon äter vi sallad till middag, det blir SPA kväll i duschen och vi återvänder till pulsen i stan!

Groda











Oj vad vi latar oss här på landet. Sover länge. Äter. Sover vi igen för att vakna och äta lite till. Har absolut ökat minst fem kilo under denna semester men tar för givet att jag springer av mig dem på jobb i höst. Riktigt skönt är det att ta dagen som den kommer men nu tror jag hela familjen ser det som en bra ide att lämna lugna landet för att trappa upp tempot lite i stora staden. Imorgon bär det av hemmåt till våran gata i stan för att förbereda den långa resan. Som vi längtar.

Igår spederade vi hela dagen i skogen och kom hem med en hel korg fylld av underbara kantareller som vi stekte i smör och åt på rostat bröd. Liam älskar att gå i skogen. Hjälper oss med svampletandet vilket statistiskt sett borde vara enklare när man är en halv människa närmare marken. Vi fann även massor av annat kul som skalbaggar, slemmiga sniglar och en liten groda som skatten fick hålla i handen.

Nu är det snart dags för mat igen. Ikväll blir det grillat. Ingen överaskning. Kan dock behövas lite kalorier när vi gjort av med många idag. Vi har nämligen storstädat bilen vår. Oj så mycket skräp vi samlat på oss men nu finns där inte minsta gruskorn.
Härligt!

Retro


Söndagar är inget för mig. Hur jag än gör känns de alltid så oeffektiva. Inte för att jag måste få ting gjort alltid men jag blir som i koma på söndagar. Allting går så sakta att jag drabbas av panik. Hela min kropp känns så tung, orkar inte tänka och så känner jag att jag inte får ingenting gjort. Hade jag inte en tvååring ovetandes om veckans dagar hade jag lagt mig på soffan men nej bara till att dra ut den sista energin och finna på roliga ting att sysselsätta oss med.

Mannen min har spelat golftävling idag så jag och Liam har haft dagen alldeles för oss själva. Vi har matat ankorna i parken, lekt länge i lekparken och sovit tillsammans i två timmar. Ibland får man. Imorgon åker vi till landet igen. Planen var egentligen tisdag men vi längtar så. Klättar på väggarna här hemma. Får en känsla av höst jag inte vill ha ännu. Det är mysigt att planera och styra upp ting men nu vill vi faktiskt njuta de sista av sommaren och semestern.

Fast nu när vi fortfarande är på hemma plan måste jag skriva av mig lite till er. Som ni säkert märkt är inredning ett stort intresse för mig men på senaste tid har jag kännt mig totalt oinspirerad. Tycker allting ser likadant ut. På bloggar, i inredningsmagasin och andra tidningar. Det är fint men egentligen ganska opersonligt. Säger inget om personen/personerna som bor där. Endast materiella ting som skyltar med att vi har det senaste. Kalla mig för en person med dubbelmoral nu för vårt är inte precis unikt men helt ärligt vad tror ni om en mossgrön soffa?


Lycka


Kan inte sova. Tankarna snurrar i huvudet på mig trots att jag egentligen inte behöver fundera över något. Ibland är det bara att acceptera att de bästa ideerna ofta kommer precis just då man lägger huvudet på kudden. Trots semester blir det en hel del tankar inför hösten på jobb. Hur jag ska gå tillväga för att vara den bästa biträdande. Tänker även på ting som ska ordnas här hemma trots att det idag både blev en tur till IKEA och några timmar av effektiv organisering. Annars är det väl andra världsliga ting jag funderar över. Som om jag borde våga mig på att bli brunett nu till hösten.

Härligast är iallafall att inget av det som jag grubblar på egentligen har något värde. Med de menar jag att det inte besvärar mig utan att det för en gång skull enbart är positivt som snurrar i knoppen. Senaste veckorna speciellt sen beslutet om jobb blev klart har jag kännt mig så otroligt lycklig. Flera gånger om dagen tänkter jag att detta är för bra för att vara sant. Allt omkring mig är precis så som jag önskar. Har dessutom förbjudit mig själv att försöka spekulera i vad som komma skall. Det som sker det sker. Känns dock som jag har ödet på min sida. Ja istället för att själv ta åt mig äran för det liv jag lever idag kallar jag det ödet och undrar vad jag gjort för att förtjäna allt detta.

Iallafall nu är det hög tid för denna mamman att leta efter lugnet och försöka mig på att sova!

Jobb

Sitter i soffan med Liam som ser på barn TV. Mannen min spelar golftävling. Ute regnar det. Har hunnit med att organisera en del här hemma. Hösten känns alltid lite som en nystart då vill vi grunda med ordning och reda. Tror jag ska övertala familjen om en eftermiddagstur till IKEA. Behöver lite småfix till garderoben och källaren.

När vi ändå är inne på hösten har jag något att berätta. Det blir ingen utbildning för mig. Har fått erbjudande om en biträdande butikschefs tjänst som känns för bra för att tacka nej till. Lägger planer på utbildning på is. Istället för skulder till CSN blir det pengar till sparkontot till ny bil, större boende, bröllop och alla andra roliga ting man kan göra för pengar. Fast egentligen är pengarna bara en bonus. Att få arbeta bra arbetstider, nära hem och på en arbetsplats där jag är omtyckte känns som ett självklart val!




Åhus












Igår besökte vi Åhus. Efter glassbåten blev det promenad längst med kajen för att se på alla båtar. För att glädja vår lilla son blir nog till att ordna med en båttur snarast. Igår vart det dock bara att titta. Både jag och mannen min fann några som vi tyckte om men smakar det så kostar det!

Havet











Går runt i en liten lyckobubbla. Tiden som vi har nu är så värdefull. Tar vara på varje sekund. Något som tyvärr är svårt i den annars stressiga vardag. Har faktiskt lite svårt att veta vart jag ska göra av alla de här härliga känslorna och försöker duktigt att inte tänka på om något skulle lura runt hörnet. Nej just idag är jag lycklig. Lycklig över att jag varit vid havet tillsammans med min man och vår son. Lycklig över att vara jag!








Minigolf











Efter lunch och vila blev det ett parti minigolf. Hur det slutade är vi oense om här hemma men jag ger väl med mig åt mannen min. För husfridens skull!








Fiske











Vi fick ingen fisk. "De gömde sig!" sa Liam. Spelade ingen roll. Vi hade den mysigaste förmiddagen. Är så lycklig som får leva livet tillsammans med dessa två. Detta är en av de tusen dagar med min familj som jag kommer hålla i hjärtat för alltid!

Sol











Idag skiner solen utanför våra fönster. Planen är en tripp för att fiska. Jag tar med mig Emma Hambergs Baddaren och nya Mama. Vet att det är många av er som är nyfikna vad det är jag gått och klurat på. Allt jag vill säga än så länge är att det handlar om vad jag vill bli när jag blir stor. På fredag kan jag förhoppningsvis berätta mera. Nu är det frukost!

Svamp











Det blev en förmiddag i skogen. Helt underbart att kunna visa Liam både harar, rådjur, ormar, sniglar och skalbaggar. Dessutom fann vi massor av goda kantareller som vi nu ätit som kvällsmys. På eftermiddagen vilade vi tillsammans i två timmar. Middagen blev grillad kyckling och kvällen då vädret klarnat upp spenderade vi tiden tillsammans på stranden. Jag går runt med en lyckokänsla i kroppen som jag inte haft på länge. Nu ska jag tillåta mig själv att vara lycklig. Det är vi verkligen värda!

Morgon











Det fortsätter att regna. Planen idag var att fiska. Kaske blir det en skogspromenad istället. Vilket spelar ingen roll. Jag får vara tillsammans med hela min lilla familj och dessutom har jag sovit en hel natt utan att vakna. Första på en hel vecka. Skönt att säga adjö till den där klumpen i magen när jag vaknar. Pappan i huset sover fortfarande. Det är han värd. Nu blir det frukost!


Regn











En riktig myssöndag har vi haft idag. Det har regnat hela dagen. Började lugnt med sovmorgon, god frukost och mys innan vi körde till Kristianstad för att handla hem mat för veckan. Ett nöje att skriva matlistan när allting börjar med grillat. Efter lunch och fika la vi oss för att vila en stund. Helt plötsligt var klockan redan middag och mannen min agerade som vanligt grillkung. Då disken var färdig begav sig A till golfbanan medan jag och Liam
tog en kvällspromenad till hästarna. Att det regnade lite gjorde oss inget. Trots allt finns det inget dåligt väder bara dåliga kläder och klädd i min nya jacka från Gina samt gummistövlar från Ilse Jacobssen var det inga problem med lite kyla. Efter ett varmt bad tillsammans har vi myst kvällen i soffan med tidningar och nu är det hög tid att säga godnatt. Idag har vi fattat ett beslut om framtiden. Ska berätta mer när allt är klart. Allt jag kan säga nu är att det känns bra i magen!

Semester











Nu är vi äntligen på landet. Den mycket efterlängtade semestern har börjat. Denna veckan har varit fylld av beslutsångest. Mamman i familjen har nämligen återigen lyckats förrvirra sig i beslut om framtiden. På måndag ska avgörandet var klart. Tills dess kommer jag välan fortsätta att sova si sådär men nu ska vi försöka NJUTA tiden tillsammans!





RSS 2.0