HappyBirthdayA




Dagen började med sång för idag fyller världens bästa A 26 år. Älskling fick paketer på sängen som innehöll nya träningskläder och sedan åt vi mysig frukost tillsammans. L blev hemma med mig idag för att jag skulle slippa stressa med dagishämtning och läkartid. Vi tog en promenad ner till stan för att posta brev till A-kassan och möta upp Nathalie och tjejerna. Hemma åt vi en mysig lunch tillsammans och jag fick lite pepp till framtiden. ;) Tack tjejer för en underbar dag. Det värmer att ni finns i vårt liv. Det är verkligen inte en självklarhet att finna så fina vänner som ni i livet.

Doktorn ringde på avtalad tid och då tjejerna passade Liam fick jag en stund i lugn och ro att diskutera. Berättade hur allting gått utför den senaste tiden och D menade på att jag måste få i mig mat nu även om det innebär att åter igen börja med de tabletterna jag slutat med. Det tar verkligen mot då jag kämpat så för att sluta med dessa och haft hopp om att en ny meducin skulle ha värkan. D tycker dock jag ska ge den nya meducinen en chans men hur lång tid det tar finns självklart inget svar på. Så håll snälla ni tummarna att den börjar hjälpa innan torsdag nästa vecka för då ska jag arbeta igen och det skulle kännas som att hela denna perioden varit helt onödig om jag skulle börja med dessa tabletter igen. Då får jag aldrig veta om den nya meducinen skulle ha hjälpt och istället får jag mer eller mindre leva med att ting är som de är. Min önskan är att jag inte skulle börja med dessa tabletterna igen innan allting annat var uteslutet eftersom jag inte egentligen blir frisk av dem. De onda kan komma närsom trots denna meducin och mer eller mindre får jag leva med att alltid vara beredd att springa på toa. Det innebär ett socialt handikappat liv utan besök på restaurang eller bio tom en middag hos vänner kan vara svår MEN nu ska jag göra som D sa och tänka på att jag faktiskt måste tänka på NU och få i mig energi. Sluta tänka på hur detta kommer påverka mig längre fram.

Efter några tårar fortsatte jag min "dejt" med mina tjejer. Är HAPPY att de var här som stöttepelare efter samtalet med doktorn. Ibland behövs ting ventileras lite och jag blev pepp att ta hand om mig NU. Då tjejerna lämnade sov L en kort stund till A kom hem och vi njöt god tårta tillsammans eller vissa av oss utan kass mage njöt god tårta tillsammans ;) (nu slutar jag skriva så med risk att bli alltför negativ här på bloggen). Eftermiddagen spenderades vidare i soffan med Madicken på TV:n och på kvällen kom Nickan förbi med en tårta från bageriet. Tack gumman den får "vi" njuta av imorgon. Efter Nickan gått kom farmor lite snabbt förbi med paketer till sin son. Liam som bara sovit en kort stund under dagen var minst sagt övertrött och vi beslutade att han fick äta och sedan nattas dock vart L helt plötsligt supervaken igen så han fick vara med på födelsedags middag från vår favorit Grekiska restaurang i stan. För första gången på länge smakade maten så gott och jag sitter nu och har hopp om att jag inte ska få ont för nu sover L och de vuxna här hemma på vår gata på stan ska fortsätta firandet ;)

Imorgon skall jag VILA. Denna dagen har fått det att spänna i huvudet flera gånger men jag har äntligen fått behålla maten lite längre stunder. Får hoppas att morgondagen blir lika om inte bättre. Ska unna mig lugn morgon, ordentligt med mat och sömn dock måste jag trotsa vilan för att ringa ett viktigt samtal ang framtiden. Håll tummarna gott folk jag kanske funnit DET nu!


Kommentarer
Postat av: jenny

GRATTIS i efterskott A!!



O M jag håller tummarna, e jätte nyfiken på vad du tänkt dig:-) KRAM från jenny, sittandes på ett hotellrum saknandes sin familj....

2009-12-03 @ 08:35:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0