LilleJul



Dagen före dagen. Steg upp lite extra tidig idag för att slippa stressa på morgonen. Har nu gjort mig i ordning inför dagen och ätit frukost i soffan med en morgondos av bloggar. Trots den tidiga uppstigningen har jag en stressad känsla i magen. Jag som lovade mig själv att ta det lungt idag. Allt är klart. Eller nästan iallafall men jag tror aldrig det blir riktigt klart så ikväll är det jag som sätter mig i soffan och låter det som inte blivit gjort vara ogjort för det är antagligen ingen som kommer ge mig pris för allt jag stressat kring jul. Hoppas dock på någon sorts uppmuntring. Ett enkelt TACK räcker gott även om jag ibland anser att vi föräldrar borde få något sorts Nobelpris i att få ihopa livspusselet. Nu är det dags för gårdagens disk, dammsugning och ett telefonsamtal sedan bussen till jobb. När jag kommer hem väntar nya Lantliv!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Du e så flitig gumman!ibland känns de som ett nobel pris suttit fint;-)

Om de gläder digs å ahr ajg helelr itne hunnit med de jag skulle, inte ens fått slå in alla klappar för de dumma migränen slog till 2 dagar i rad:-(

så ja de som e klart får va de, resten får jag försöka låta bli o tänka på..... Ha nu en god jul o hoppas ni kan slappna av o njuta! KRAM

2009-12-23 @ 09:10:57
Postat av: Terese

Jag tycker att du och din blogg är värd ett nobelpris! ;) Den är superfin och det är alltid kul att kolla in vad du skrivet om... Jättefina bilder och "lillkillen" ä ju så söt!



Önskar dig och din familj en riktigt GOD JUL!

Kram Terese

2009-12-23 @ 09:35:25
Postat av: Annas inspiration

Önskar dig en underbar jul!



stooor kram

2009-12-23 @ 15:24:56
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Cissi

GOD JUL till våra vänner nere i Lund!!! Hoppas ni får en underbart skön och vit julafton imorgon. Tack för det söta julkortet på L, det pryder kylskåpsdörren nu!



Julkramar från Cissi, Jens och Albin

2009-12-23 @ 16:58:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0