Ljus










Imorse tog jag en riktigt lugn start på dagen. Det blev älsklingens grötfrukost i soffan och efter att ha pratat lite med min mamma i telefon tog jag en varm dusch innan jag la mig för att vila en timme. Efter vilan som behövdes efter gårdagen då jag tog i lite mer än vad kropp och knopp orkade med åt jag lunch som jag för första gången på länge fick behålla. Ordnade med lite fix här hemma, ytterligare papper som ska iväg och hade lite pepptalk med Linnea. A hämtade L på dagis och då de kom hem gick vi en tur till stan. A är på jobb ikväll och för att inte göra eftermiddagen så lång var det skönt att njuta lite frisk luft. Det har verkligen frysit på ute nu. Luften känns så lätt och det är verkligen mysigt att vara utomhus då det gnistrar på marken. Fick några små ärenden gjorda och äntligen känns det som att det börjar lätta från att göra högen och endast det ordinarie måstena finns kvar vilket känns som "a pice of cake" jämför med allt som behövts ordnats den senaste tiden. Kanske blir december en lugn månad efter allt?

Då vi kom hem gick prinsen upp för alla trapporna själv. Ja han höll mamma i handen såklart. Under en lång tid har han velat bli buren upp och ner trots att han länge kunnat gå själv men nu var det återigen dags att ta egna stora steg ute i världen och det är tokigt hur galet stolt jag blir som förälder när jag ser hur Liam utvecklas. Att få barn har verkligen lärt mig att ta vara på de små stunderna. Det är en insikt jag fått att det är just de stunderna man minns. Ibland ser jag mitt liv lite som en film. Där små stunder plötsligt stannar upp och jag känner en känsla av lycka. Väl uppe för alla trapporna tände vi såklart alla ljus här hemma och L är så stolt över sin alldeles egna julstjärna. Efter fruktstund i soffan där L visar er vart Byggare Bob på TV:n är blev det lek innan vi åt köttbullar med makaroner till middag. En dusch, ett rent kök och en flaska välling senare sover L gott och jag väntar på att min man ska komma hem. Planen för kvällen är "som vanligt" Halv Åtta Hos Mig men även lite paketinslagning och en stund i soffan tillsammans med nya Family Living och Elle Interiör .

Imorgon är det dags för fruktade gastroskopin. Ännu har jag inte kännt någon större ångest. Antagligen för att jag känner att om något kan få mig att slippa allt det onda är det värt det. Dessutom har jag hört att det inte är så farligt som man tror, jag vet vilken läkare som skall göra undersökningen och A ska vara med och hålla min hand. Ska försöka släppa alla tankarna på det nu. Det är trots allt ingen ide att oroa sig över morgondagen idag. Nu är det istället dags för myskväll hemma på våran gata i stan! ;)


Kommentarer
Postat av: Emma

Jag håller tummarna för dig imorgon, det kommer gå suuuper! Man blir sjukt härlig av allt lugnande och skrik lite extra så får du mer! ;) Det är alltid min taktik, haha (smygknarkare som man är...)



Stor kram!

2009-12-03 @ 20:54:52
URL: http://lillaemmasdagbok.com
Postat av: emelie&hugo

Vad fint du har gjort i L's hörna!Var kommer stjärnan ifrån?



All lycka till med gastropin - det kommer gå fint.



Kram,

emelie

2009-12-04 @ 08:16:44
Postat av: jenny

Nu är det fredag o jag tänker på dig! lugnande är kul;-) hoppas du komemr in o berättar hur de gick när du orkar:-) KRAM

2009-12-04 @ 08:24:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0