Lucia

Idag har vi haft lugn förmiddag hemma. Nu ser vi på Emil i Löneberga och väntar på att A ska komma hem. I eftermiddag blir det eventuellt köp av gran och sedan fika med S och L som jag varit barnvakt till då de var små. Att de nu kommer och hälsar på mig innebär att de har blivit vuxna och jag har blivit äldre ;)


Kommentarer
Postat av: Gudmor

Till Liam: Världens sötaste lilla tomte!!!



Din gudmor som bor långt långt borta saknar dig!! Jag längtar så efter både dig och din mamma och pappa. Kanske kan jag komma ner och få leka med dig snart. Inte för att du vet vad snart betyder (du vet det som pappa säger när han spelar tvspel och mamma vill ha hjälp med nåt?) men efter att tomten kommit och snön (det vita som förhoppningsvis kommer ligga på marken snart) försvunnit och det inte ser ut som natt ute hela tiden! DÅ kommer gudmor ner till dig och hälsar på! Kanske kan du vara hemma från dagis en dag då mamma och pappa är på jobbet och så kan vi leka i parken. Om jag får låna dig förstås... :)



Min älskade lilla kille, kom ihåg att när mamma och pappa är dumma mot dig så sätter du dig bara på ett plan till stockholm (ta malmö aviation) så får du komma hem till mig och farbror jonas och äta hur mycket glass du vill, hoppa i sängar, peta näsan (okej men bara när jag inte ser), titta på film, leka i lekparken nedanför oss som är jäääättestor (vi har mycket bättre utbud i stockholm, bara så du vet!) och så ska jag lära dig att prata riktig svenska, inte sån där med konstiga R och där dom säger "ihopa" istället för "ihop". Jag saknar dig min prins (förresten, på julafton kanske du kan ha ditt fina halsband på dig som du fick av oss på dopet?). Stor kram och tusen pussar från din Gudmor i staden långt långt borta...



Ps. Hälsa mamma att jag ringer henne imrogon bitti då jag åker till skolan! Ds

2009-12-13 @ 17:22:12
URL: http://lillaemmasdagbok.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0