Väntar







Dagen började med möte hos AF och jag fick en "klapp på ryggen" för att jag kämpar på. Det kändes skönt att få höra att jag faktiskt gör mycket mer än de flesta andra även om de skrämmer mig lite. Inte att jag gör mycket men att andra gör desstu mindre. Iallafall fick jag några bra tips och P lovade att rekommendera mig om något kom upp. Med mina erfarenheter och utifrån de arbeten jag söker trodde P att det inte skulle dröja länge innan jag har fast arbete igen. Det trodde inte jag heller för några månader sedan ;). Det är underbart när man träffar personer som man får kemi med. Då man förstår varandra och får energi. För fylld av positivtet kände jag mig för första gången på länge då jag spatserade hem. Tänk att man kan bli så stolt över sig själv bara för vad en person på AF säger. När jag kom hem unnade jag mig en timmes vila som belöning för att jag är DUKTIG. För tillfället väntar jag på svar angående ett jobb här i stan så jag ber er alla att HÅLLA TUMMARNA. Det är ingen heltidstjänst men en bra början. Lite medvind TACK!

Då jag vaknade var det strax dags att hämta L på dagis men först hann jag med att sortera in massor av papper i pärmar och även skriva en ny att göra lista. Blev några fler punkter att lägga till efter dagens möte men DE tar jag en annan dag. Det snöade för fullt när jag promenerade till dagis och L tyckte det var spännande med all snö. Då vi kom hem hade vi frukstund i soffan tillsammans med A. Då A åkte till jobb lekte vi affär och monster. Leken monster går ut på att en mamma springer runt och gör galna grimaser medan barn gapskrattar åt sin tokiga mamma som hoppar fram bakom dörrar och gardiner. Ett annat monster som behagat hälsa på idag är det månliga kvinnomonstret som de senaste timmarna förvandlat mig till hormonstint vilddjur. Efter monsterlek åt vi middag. Efter dusch såg vi på Emil tillsammans i soffan och vid sex ville L ha välling. Kanske förstod han att mamma behövde vila sig en stund idag för redan halv sju sov prinsen sött på kudden.

Nu har jag precis vräkt i mig en påse ZOO. Blir galet hungrig denna tiden på månaden och ARG. Bäst att sura till det riktigt för mig själv ikväll för imorgon är det dags för jobb igen. 9-17 plus fyra timmars resväg = trött mamma. Tur jag har detta att komma hem till...





Något annat som gör mig HAPPY är alla nya bloggläsare här på bloggen. Statestiken säger att ni som läser är mellan 10-80 stycken varje dag. Spännande tycker jag och blir lite nyfiken på vilka ni är?

Kommentarer
Postat av: Jenny

Räcker snällt upp handen o säger att jag är läsare nr 1;-)

2009-12-16 @ 19:53:19
Postat av: sofie*

Vilken söt liten kille du har!!!

2009-12-16 @ 20:58:26
URL: http://www.frusofie.se
Postat av: emelie&hugo

Jag behöver kanske inte presentera mig närmre vá ;-)....



Kul att du får fler läsare - du har en underbar blogg!



Kram!

2009-12-17 @ 07:17:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0