Lycka


Kan inte sova. Tankarna snurrar i huvudet på mig trots att jag egentligen inte behöver fundera över något. Ibland är det bara att acceptera att de bästa ideerna ofta kommer precis just då man lägger huvudet på kudden. Trots semester blir det en hel del tankar inför hösten på jobb. Hur jag ska gå tillväga för att vara den bästa biträdande. Tänker även på ting som ska ordnas här hemma trots att det idag både blev en tur till IKEA och några timmar av effektiv organisering. Annars är det väl andra världsliga ting jag funderar över. Som om jag borde våga mig på att bli brunett nu till hösten.

Härligast är iallafall att inget av det som jag grubblar på egentligen har något värde. Med de menar jag att det inte besvärar mig utan att det för en gång skull enbart är positivt som snurrar i knoppen. Senaste veckorna speciellt sen beslutet om jobb blev klart har jag kännt mig så otroligt lycklig. Flera gånger om dagen tänkter jag att detta är för bra för att vara sant. Allt omkring mig är precis så som jag önskar. Har dessutom förbjudit mig själv att försöka spekulera i vad som komma skall. Det som sker det sker. Känns dock som jag har ödet på min sida. Ja istället för att själv ta åt mig äran för det liv jag lever idag kallar jag det ödet och undrar vad jag gjort för att förtjäna allt detta.

Iallafall nu är det hög tid för denna mamman att leta efter lugnet och försöka mig på att sova!

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Självklart ska du våga dig på att bli brunett...jag fixade mitt nu igen i veckan och blev mörkare...det är superhärligt att va mörk! Man måste våga för att vinna, i värsta fall så får man gå tillbaka till att vara ljus!!

2010-08-15 @ 12:02:17
Postat av: Jennie

Låter som att du har en spännande tid framför dig Mikaela! Det är du värd!

Och så måste du klart våga bli brunett, tror det skulle klä dig SUPER, du är ju brunögd och har lite mörkare fransar och sånt där, beautiful!

kram

Jennie

2010-08-18 @ 21:24:09
URL: http://jempie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0