Pannkakor







Vi hade den mysigaste middagen med Linn och Henrik igår. Tänk så mycket lite socialt umgänge kan göra. En anlednig till att göra hemmet lite extra vackert, klä sig fint och komma ur TV soffan för en kväll (Även om det blev en hel del OS här hemma igår. Det går inte att komma ifrån såhär års. Tre dagar i rad nu har jag funnit A i soffan på morgonen!)

Blev vitlöksbröd med ruccolasallad och grekisk dressing till förrätt. Hemlagad pizza med färsk tomatsås, bresola, kronärtskocka, oliver och Västerbottenost till varmrätt. Sedan avslutade vi kvällens middag med mousse med färska jordgubbar och smält vit choklad. Det var fyra proppmätta som sedan spenderade några timmar i soffan med varsitt glas rött (ja inte Linn då hon är ju gravid och fick hålla sig till Cola!). L hänge med rätt duktigt han också men somnade runt tiotiden i pappas famn. Ibland får man.

Idag vaknade vi till ett enda stort diskberg men vad gör väl de när man haft en supertrevlig kväll och sonen dessutom bjudit på sovmorgon dagen efter. Ja halv nio steg vi upp och om ni kallar det sovmorgon är relativt men för mig är det det. Planen för dagen var promenad efter kanske lite för många bonuspoints igår men Ls overall och vagn är med A i bilen på jobb så vi fick omplanera. Har varit väldigt effektiva faktiskt. Diskberget är borta, golven damsugna och tre maskiner tvättade. Som belöning stekte jag pannkakor till lunch. Nu vilar prinsen och jag väntar på att A ska dyka upp. Solen skiner ute så jag ska överväga den där promenaden en gång till för även om jag verkligen känner för att sitta här inne och kura tror jag det skulle göra oss gott med en eftermiddagspromenad i solskenet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0