Tapet

Ni som läste tidigare i veckan vet att jag var på besök hos stadens tapetserare. Ett besök som fick mig till beslutsångest. Tanken är en fondvägg nu när L har fått så fint i sin hörna.






En favorit. Svarta moln på vit bakgrund. Enkel och grafisk. Rädd att det blir för mycket till våra grå moln på sänglakan och rislampa från Gunilla Axen?




Molnen finns även mot blå bakgrund. Har dock tankar om att försöka byta ut ljusblått mot grönt. Ljusblått känns väldigt bebis och L börjar bli en stor kille nu. Fast moln kanske också är lite för mycket bebis?





Mysig teknad stad. Lite 70 tal. Känner mig av någon anledning dragen till denna. Det estetiska i mig vill liksom krypa in i bilden. Ser framför mig hur vi fantiserar ihopa sagor om vem som bor i de olika husen, vilka de är och vad de gör. Dock rädd att det ska bli lite för mycket som händer på väggen med alla hus och träd?






Staden finns även i blått och grönt. Återigen vit, ljusblått eller grönt?




På senare tid drömmer jag om ett hem som inte ser ut precis som i alla inredningsrepotage. Vill ha lite platina över oss. Här ska synas att vi bor och vårt hem ska symbolisera vilka vi är. Önskar jag kunde släppa alla perfekta spärrar och go galen med färg men visst lockar det att ta den enkla vägen ut med vit- och blårandigt?





Eller varför inte möta tankarna med en rutig medelväg? Såg ett repotage någonstanns ifrån där de gjort ett barnrum med rutigt tapet. Väldigt 70 tal tror jag men attans vad läckert.

Alla tapeterna kommer från min absoluta favorit Sandbergs och nu får ni hjälpa mig att välja.

Annars har dagen varit. Jobb. Trött. Positivt dock att imorgon är det månadag och första dagen i veckan för de flesta medan jag snart har helg och det närmar sig min frisörtid med stormsteg. Jag längtar. På väg promenerandes till jobb idag fick jag riktiga vårkänslor men kände mig dösunkig i mina svarta kläder, mitt risiga allt i allo och min breda utväxt. Imorgon ska jag köpa mig ett par promenadskor och ta första steget till ett mindre sunkigare jag!




Kommentarer
Postat av: Linnea

2010-03-01 @ 22:44:36
Postat av: emelie&hugo

så många fina tapeter!!!!! Gillar ALLA :-). Favvo är kanske husen eller det rutiga.



Hoppas ni mår bra, här hemma är det VAB som gäller....



kram kram

2010-03-03 @ 13:01:56
Postat av: Nathalie

Alla du valt ut är väldigt fina. Förstår om du kanske väljer mer bas som t.ex som det randiga. Men samtidigt är det ju sååå mysigt med den staden som är uppritad! Gillar jag skarpt. Men kanske blir det föööör mkt av de goda.....svårt! Kram

2010-03-03 @ 16:06:03
Postat av: svärmor

Tips!

Låt Liam själv dekorera sin sovhörna med sina egna teckningar. Han är ju en riktig liten konstnär.

Tänk vad kreativt o superfint det skulle kunna bli. Lite fina foton på lill prinsen också vore ej helt fel Känns verkligen personligt . Lycka till!

2010-03-04 @ 00:07:41
Postat av: svärmor

Tips!

Låt Liam själv dekorera sin sovhörna med sina egna teckningar.Han är ju redan en liten konstnär.Tänk vad fint o personligt det skulle bli.Lycka till!

2010-03-04 @ 00:22:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0