Ångest


När jag var liten hände det ofta att jag bestämde ting på dagen för att sedan gråta över dem på kvällen. Det kunde vara övernattningar, kalasinbjudningar eller andra evenemang. På dagen kändes det som världens bästa ide men framåt kvällen som mindre bra. Lite så känner jag över dagens positiva energi som fått mig att beställa ViktVäktarnas brevkurs, plocka fram mina avdankande träningskläder och nu väntar en iskall morgonpromenad på mig imorgon. För det har jag lovat min A. A som snart ska söka till polis och kan behöva all pepp som går inför att träna. Går inte att svikas. Här ska ut på iskall morgonpromenad. Gravidmagen ska bli ett minne blott. Jag ska bli snyggast på stranden. Lite ledsamt känns det dock i hjärtat. För så länge de där goa kilona suttit på min kropp har jag fortfarande haft gravidtiden nära. En liten ursäkt. Nu är det bestämmt. Att jag inte ska vara gravidtjock längre. Tio kilo minus är målet!


Kommentarer
Postat av: Cissi

Hihi jo dessa gråta-övernattningar kommer jag ju ihåg så väl. Vi hade så himla skoj på kvällen och sen när det var sovdags så var det en av oss som inte tyckte idén var så strålande längre. Gällde ju mig också när vi "sov över" hemma hos dig :-) Men va duktig du är som ska börja träna nu, det kommer du att klara galant!! Oftast asjobbigt när man ska ut i kylan eller åka iväg till gymmet men efteråt är man så stolt över sig själv! Var förstås ett tag sen jag kände en sån stolthet..haha men det blir dags för mig att börja i vår. En så länge skyller jag på att Albin är så liten så ja kan inte smita iväg på träningspass för tänk om han blir hungrig å mammas bröst inte är hemma :-) Idag blir det i alla fall promis till BVC i Jakan för mätning och vägning. Ha en superdag! Puss och kram från oss i Viksjö

2010-01-11 @ 09:06:56
Postat av: emelie&hugo

HEJA heja! Vad duktig du är!!!!!!! Du klarar det här fint hörru, no problems :-).



Jag har slutat med godis och onyttigheter på vardagar så jag hoppas också på en snygg kropp till beach 2010 :-).



Kram på dig!



ps. jag var likadan som dig, och kan vara än idag....

2010-01-11 @ 09:59:13
Postat av: BLONDETTY

Vilken FIN blogg jag hittade till! Besöker dig gärna igen!

Lycka till med dina mål! Har skrivit en del motivationstips på vår blogg. Här ska mammamagarna också bort! :)

2010-01-11 @ 11:10:19
URL: http://www.blondetty.blogspot.com/
Postat av: Nickan

HEJA Mickan! Det gäller bara att bestämma sig för något och det verkar de som du gjort:D Kramar

2010-01-11 @ 14:17:28
URL: http://nickansdagbok.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hejar på dig!

Det är alltid ångest att komma igång, för det tar tid att skapa en ny vana. Men när man väl har kommit igång så känns det alltid bra (nästan alltid iaf). Behöver också komma igång igen. Insåg just att jag inte kan knäppa mina arbetsbyxor längre..

2010-01-11 @ 15:31:41
URL: http://freefallin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0