Muffins







Dagen har spenderats med att söka arbete, bygga ihopa badrumshylla och annat fix. Det stora projektet har dock varit att fortsätta arbeta med Ls sovtider som blivit totalt tokiga nu under ledigheter och sjukdom. L sover en timma eller två och vaknar sedan. Vägrar somna om och vill upp. Tom idag då han fick vara vaken till han nästan somnade i soffan och därav konstaterat var jättetrött ville han ändå upp efter en timme. Jag har dock varit envis och lyckats få honom att somna om igen. Imorgon är det inget dagis men till på torsdag hoppas jag vi har en liten kille som orkar med även innan vilan.

Att vara hemma med L kräver fantasi. Lovet och kylan har gjort att det blivit många dagar inne och trots julklappshysteri är det mesta nu redan lekt med. För att hålla orken uppe under eftermiddagen slängde vi därför ihopa en muffinssmet ala Leila. Ingredienserna blev lite vad som fanns hemma men med rester från nyårsaftons blockchoklad blev slutresultatet GOTT. Älskar att hitta på ting med L. Det är härligt att se lyckan i hans ögon då jag frågar om vi ska baka/bygga koja eller något annat alternativ. Oftast sträcker han upp sina små armar i luften och ropar "JAAAA!!!".

Imorgon är planen för dagen IKEA med Linnea. Antagligen utan både män och barn. Kan behövas ibland!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Så gott! Ja bakade också med recept från denna bok idag. Choklad cupcakes med massa chokladglasyr ovanpå. Kanongoda och väldans mastiga. Får bli lite mindre muffinsformar nästa gång :-) Ser fram emot när det går att baka med Albin! Kram på dig!

2010-01-06 @ 20:17:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0