Schema







Vi fick mycket gjort här hemma igår och det kändes SKÖNT att somna med ordning. Även denna dagen har gått i effektivitetets tecken. Började morgonen med att ringa viktiga samtal. Då vi var klara med morgonens måsten åkte jag ut till jobb för att hämta nytt schema. Blev även lite shopping och sedan hem för lunch innan det var dags för L att hämtas på dagis. Eftermiddagen har gått till att hålla en trött L vaken. Är bättre med hostan med somnade senare än vanligt igår och vaknade senare imorse vilket resulterat i att sovstunden mitt på dagen gärna blir sen med följd att nattningen blir sen. Ni förstår. Vi har lekt, sett på Salkråkan och badat. Klockan sex var det svårt att hålla upp ögonen. Efter välling somnade L rekordfort.

Med tanke på antalet kunder på IKEA under lördagens besök antar jag att det inte bara är jag som får inredningslust såhär efter jul. Efter ett underbart repotage i senaste Lantliv önskar jag vitt och svart färgtema här hemma. Helst hade köket målats vitt, kaklet grått och alla mörka möbler svarta men jag stoppar mig själv med att byta ut detaljer istället. På bild ovan vår nya matta från Rusta. 199,- och i alla småbarnsföräldrars drömmaterial plast. ;) Planen för köket är vita tavellister till kokböcker på väggen där tavlorna sitter idag och korgar, textilier och övriga detaljer i beigt.

Jag älskar julen och allt som hör till men lika härligt som det är att plocka fram pyntet är det när det åker ner i lådorna igen. Nu längtar jag efter att få plocka fram mina pelagonier ur källaren. För då är det VÅR!



Kommentarer
Postat av: jenny

hej hej! Vilken hylla blev det på ikea? Kom på att ajg nog tar en snabb sväng inom när jag kör fårn jobb på onsdag:-) skall sätta ut annons på vårt skötbord, hoppas på napp så vi blir av med det o får lite mer plats, skall även sälja en vagn. Ja nu e den lilla inte liten längre.....tänk va fort tiden går:-(:-) va du har varit flitig idag, själva har vi bara degat:-( men var vakna med en ledsen dotter till halv 3 inatt..... bär börjar du i lund? när kan man stöta på dig där menar jag?:-)Kram kram

2010-01-04 @ 20:10:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0