Kyla











Denna helgen har spenderats på jobb. Måste säga att det är lite lättare att vara inomhus när vädret är som det är. Igår kväll sov jag med öppet fönster. Njöt av kylan. Härligt att ligga under duntäcke och mysa men imorse då jag promenerade iväg i storm och regn kändes det lagom lustigt. Medan jag varit på jobb har mina killar lekt, golfat och shoppat. Tror det är många som valt att spendera helgen på diverse köpcenta eller möbelvaruhus dessa två dagar. Trots att jag beklagat mig över det lite för varma vädret påminner den nuvarande kylan lite för mycket om höst. Vi har ju inte ens hunnit till sommarsemestern ännu. Nej ett litet tag får det dröja innan vi myser med nya IKEAkatalogen, köper almenackor och stickade koftor.

Nu drar jag mig tillbaka med en ny bok under täcket. Tror jag har läst ut fyra pocket denna sommaren och fler lär det bli. Väntar på Emma Hambergs och Denise Rudbergs senaste. Favoriter!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Ja, jag led lite när det var för varmt men nu känns det som man får äta upp det.. Verkligen höstkänsla idag, inte kul riktigt ÄN! Hoppas solen återvänder inom kort!

2010-07-26 @ 11:58:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0