Plock











Börjar dagen med att plocka. Sedan går jag till jobb och plockar. Kommer hem och plockar. Min man hjälper till med mycket men småplocket är inte hans starka sida. Ibland kan jag inte förstå hur vi kan lyckas stöka till det så mycket på så lite tid. Idag är inget undantag och jag har precis gått morgonrundan här hemma. Dessutom kört igång tre maskiner och fått iväg mina killar i tid. Nu har jag äntligen fått i mig lite frukost och ska vila då huvudet är med mig även denna dag.

Har haft diskussion här hemma. Angående män, kvinnor och kläder. Vill inte dra alla män över en kant men utgår jag från mina ex förhållanden har statestiken varit hög för män som tycker vi kvinnor handlar för mycket, ändå aldrig har något att klä sig i och dessutom redan äger en garerob fylld till bredden av ting. De flesta har påstått att de själva inte skulle ha något sentimenalt förhållande till sina kläder. Hur det då kommer sig att där lagras kalsonger från högstadiet, t-shirtar från utlandsresor och ett antal plagg i fel storlek med hopp att en dag komma i dem igen. Nej jag får inte kasta men tillslut har jag lagt in veto och åtminstone bett min man själv tömma garderoben på de som är trasigt eller helt fel size. De som verkligen betyder något men inte används har fått flytta upp i en låda över garderoben.

Min man är inte den bästa då det kommer till att unna sig själv kläder. Inte jag heller faktiktiskt. Eller jag har inte varit fram tills nu. Till den dag då A sa till mig att nu får du handla kläder du kan bära idag. Fortfarande vägrar han själv köpa sig något nytt. Denna månaden tog jag saken i egna händer och handlade lite nytt till min älskling. Det är han värd!

(Mamma Liams ögon skiftar fortfarande i brunt, blått och grönt. Enligt vad vi hört ska de ha stabiliserat sig nu så jag antar att han kommer ha någon blandfärg. Eller?)

Kommentarer
Postat av: Cissi

Haha har en man här hemma som höjer din statistik lite till =) Jens är urdålig på att handla nya kläder, händer bara när jag halvt om halvt tvingar med honom ut på stan! Han har likväl en hel drös med trasiga kallingar sparade från lumpen. Det finns även ett par "fina" jeansshorts som han bar på den tiden vi umgicks som kompisar på högstadiet..hmm typ 10 år sedan! =)



Hoppas ni har det bra nere i Lund! Här hemma räknar vi dagarna tills Jens går på semester och pappaledighet! Bara tor och fre kvar nu =)



Kramar från Cissi och Albin!

2010-07-01 @ 13:55:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0