Retro









(Bild ur nya Plaza Interiör)








String hylla pocket design av Nisse Strinning 1946

(Bild lånad från design online)

Vaknade tidigt imorse. Av mig själv. Helt utan anledning. Var iallafall till och gå upp och starta dagen. Känner mig dock lite små seg. Får hoppas jag kommer igång under eftermiddagen. Har fixat med alla morgonmåsten och snart bär det av till jobb men innan de ska jag hinna med några små ärenden i centrat.

Igår kväll var jag för trött för att läsa men jag bläddrade lite i nya Plaza Interiör. Ett tips till er som ska inreda barnrum. Detta numret är fyllt av inspiration. Inredningsgalen som jag är hade jag väl redan sett det mesta men jag fastnade för stringhyllan ovan. Skulle passa bra ovanför Liams säng. Fint tillsammans med retro mönstret på Sandberg tapeten. Älskar barnrummet på bilden ovan även om jag själv är lite feg för färg. Här hemma kör vi retro light!




Kommentarer
Postat av: Emma

Mmmmm ÄLSKAR stringhyllan också!!!! Förresten, du skulle se Jonas moster hem. Hon har precis shoppat på sig massor av nytt och fint till hemmet, bl a stringhyllan, orginalhyllan som vi har, lammhultfotöljer, josef frankgardiner och typ ALLT annat vi vill ha. Behöver jag säga att den notan blev GANSKA dyr? (typ en tiondel av vad vi betalade huset för???)



Saknar dig så mycket och du kan hälsa Liam att det ALLTID finns glass och godis hos gudmor!



Ska nog köpa Plaza Interiör då, shit jag blir ruinerad på det här huset alltså... :) Puss!!

2010-07-28 @ 13:30:31
URL: http://lillaemmasdagbok.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0