Sömn











Plötsligt händer det.

Efter en eftermiddag med bak, bus och bad var det dags för nattning. Vi är lyckligt lottade och har aldrig haft några större problem med att få L till att sova. Som bebis sov han i vår säng. Det störde ingen och var mysigt för alla tills det började bli trångt. Då nattade vi L i egen säng medan vi låg brevid. Inte det heller var några problem fram tills några veckor tillbaka då nattningarna börjat ta längre och längre tid. Det är vatten som ska hämtas, vilka nallar som ska ligga i sängen ska bestämmas, täcken ska vara av eller på, det ska hoppas eller läsas sagor i oändlighet. Ikväll sa jag till L att nu när vi tänt kaninlampan, lyssnat till musik, läst boken då går mamma ut i vardagrummet så får du sova. Jag går ut och det blir tyst. Fortsätter att vara tyst. Tittar in efter en stund och där i vår säng har skatten lagt sig och sover som en liten prins.

Nu blir det dusch och bodybutter. Har inga speciella planer för kvällen. Imorgon väntas besök från stora staden!










Kommentarer
Postat av: Fröken M

ja, vad vore väl ett hus på landet, eller i förorten, eller till och med en koja i skogen när man kan bo trångt i lägenhet ;) ha en trevlig kväll !

2010-07-08 @ 21:39:09
URL: http://frokenmela.blogg.se/
Postat av: Sandra + Sebastian

Vi kör också den dära natt cd, funkar jätte bra. Dom börjar kök så stora killarna nu. Man hinner knappt med. Sebastian har också kört potta ett tag och nu börjat sluta sova middag. Bra tips om Pippi tältet har längst tittat på det så nu slog jag till när det var rea. Gillar verkligen din blogg, kollar alltid och läser till morgon kaffet.

2010-07-09 @ 09:55:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0