Babyshower











Blir inte mycket till uppdatering här på bloggen men kanske desstu roligare när det väl blir? Förra veckan var omtumlande och de sista krafterna tog slut men ändå fortsätter vi lite till. Eftersom vi måste. Går på ren vilja. Med fortsatt sjuka startar vi ännu en vecka och jag hoppas att detta är veckan då solen börjar skina igen.

Igår var äntligen dagen kommen för Linns efterlängtade babyshower. Vi blev en enkel skara på fyra då de flesta ställde in i sista minuten men mer tårta för oss och i slutet ett riktigt lyckat kalas. I paketet gömmer sig tallrikar från Salt och Peppar samt ett sött vaxförkläde till den kommande prinsessan. Minns att vi själva handlade mycket babyting och så även fick i present därav tänkte jag handla något av allt de som kommer lite senare. Dagen gav massor av energi. Det är lycka att bli välsignad med vänner som er.

Idag ska jag snart ge mig iväg till staden för att handla de sista detaljerna inför 2års dagen på onsdag. Vår lilla kille som blivit så stor på bara några månader. Som jag längtar till vi får sjunga för honom på morogonen. Sen blir det ballonger, glass till kompisarna på dagis och tårta med farmor och farfar på kvällen!


Kommentarer
Postat av: Nathalie

Vilket fint kalas du ställde till med! :-) Ser riktigt smaskigt ut alltsammans! Hoppas allt är super med dig. Puss och Kram

2010-03-23 @ 18:00:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0