Elefanter






Det är här jag njuter fredagsmys ikväll. I soffan tillsammans med mina elefanter från Svenskt Tenn. Status just nu är ögoninfektion på bättring, huvudvärk i normal tappning och förkylning ala värsta sorten. Tristessen är hög här hemma och vi håller fortfarande tummarna för att måndag blir tillbaka till vardag igen för snart klättrar vi minst sagt på väggarna. Tur det är fredag och bra på TV. Som för så många är Solsidan en favorit och bjuder på massor med skratt.

Tycker det är så roligt att ni är fler som lämnar kommentarer här inne. Kul att se att ni forfarande är många som hänger med även om jag valt att prioritera bort bloggen många gånger. Dessutom har jag på senare tid valt att hålla en lagom nivå på vad som skrivs här inne. Hoppas inte ni tycker jag blivit någon som tror sig vara lite mer bara för att jag väljer att skriva lite mindre. Jag har aldrig varit en person som försökt hålla någon sorts fasad.
Vi har inget perfekt liv men precis som i riktiga världen talar jag inte om för alla om allt. Vissa ting är privat även om de inte är hemliga. Personligen anser jag det trist med bloggar som enbart är positiva. De känns inte äkta. Alla vet att ingen lever så och om så skulle vara kan jag med alla säkerhet säga att det högst troligen kommer spricka någon gång i framtiden. Samtidigt är vissa ting privata och inget jag känner för att diskutera öppet i bloggvärlden.

Vi har inget perfekt liv men jag försöker finna styrka i att det är precis det som gör det perfekt.

Idag fick jag ett spännande samtal som kanske kan leda till något gott. Nästa vecka får vi se vart. Det är inte lätt alla gånger att reda ut val av framtida yrke. Detta är inget som får mig att avstå från min ursprungsplan men det skulle kanske vara något positivt vid sidan av. Dessutom ger det mig energi att känna mig uppskattad. Längtar så till i höst. Ska bli skönt att landa i något. Känner att med stöd från mina nära kommer detta bli BRA!


Kommentarer
Postat av: Mamma

o Vad det blev fint med kuddarna och nya mattan. Hasse tyckte också att det blev väldigt fint och jag sa att du har väldigt bra smak precis som din mamma.

Vad skönt att Liam verkar acceptera att sova i egen säng. Ha en härlig helg och god bättring



Tusen kramar



Mamma

2010-03-13 @ 14:22:21
Postat av: Storebror

Tycker också det blev jättefint!



Kram, D

2010-03-13 @ 15:51:22
Postat av: svärmor.

Så fint det blev med de nya kuddarna o mattan i vardagsrummet.Riktigt trendigt.Härligt att se att ni också fått intresse för klassisk och god design.

Jag gillar själv mycket av Josef Franks tyger o möbler. Brukar besöka Svensk Tenn butiken de gånger vi besöker huvudstaden. Att gå runt där och se på alla vackra saker är ett måste. Ett besök på ett gammalt mysigt Cafe på samma gata brukar vi också hinna med. Tyvärr blir det ej så ofta. Blir rktigt sugen på en Stockholmstur nu.

Skönt att hela familjen mår lite bättre.

Kramar från svärmor.





Skönt att höra att ni är på bättringsväg.Liam var mycket bättre i sina ögon igår. Ej så svullen o irriterad.

2010-03-13 @ 17:58:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0