Natt






Har tänkt skriva till er i flera dagar nu men tid och ork har inte riktigt räckt till. Slut efter mycket på jobb och vardagen i sig. Snart väntar förhoppningsvis lite ledigt med en avkopplande tripp till landet. Tiden rullar på snabbt här hemma och det är svårt att tänka sig att vi snart är inne i juni. Ser fram mot en sommar med vad vi hoppas blir lite mer sol än vad våren bjudit på. Här går vi fortfarande i extra tröjor och jackor i väntan på att vårvärmen ska slå till.

Nu är sonen nattad och jag har efter kämpig eftermiddag äntligen slagit mig ned i soffan. Tokigt hur trött en liten kan vara på dagen för att vara så pigg när det är dags att sova. Varje kväll säger vi gonatt och vinkar till alla vi känner. Liam är väldigt noga och påminner oss om vi glömmer någon. Så nu blir det äppelkaka till Halv Åtta Hos Mig och vi säger

Gonatt...

Farfar Bengt, Farmor Lisa, Mormor, Morfar, Markus, Christian, Paulus, Nickan, Nathalie, Jossan, Alla Fröknarna och Barnen på dagis, Emma och Bebis Elias och Bebisen Leia.

Imorgon står tvättstuga, städ och stägning på schemat sedan blir det tacos till middag för jag har äntligen lite ledigt efter sex dagar i butiken. Härligt!


Kommentarer
Postat av: Jossan

Gonatt Liam! Här pågår nattning av en pigg bebis elias =) Va skönt med ledigt för dig efter jobb. Vi håller tummarna för sol och värme för nu börjar det bli riktigt tråkigt med detta väder. Sköt om er! Kramar från oss

2010-05-11 @ 21:24:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0