Städat







Puh. Efter morgonpromenad begav jag mig till tvättstugan med inte mindre än sex IKEAkassar tvätt. Då ska även noteras att vi redan igår kväll tvättade tre påsar med lakan. Hjälp vad vi har dragit på oss. Får inte gå så långt mellan passen nästa gång. Nu har jag ägnat hela förmiddagen och en bit över lunch med att tvätta, stryka, vika, sortera och städat hela lägenheten. Tur jag inte har alltför mycket agg mot att göra rent hus. Det är ju så härligt med resultatet då det luktar gott överallt.

Nu är jag duschad och fixad för dagen. Klädd i bland annat Chanel inspirerande kavaj från favorit HM.
I eftermiddag ska jag jobba. Innan dess blir det något snabbt att äta. Har varit så upptagen att jag helt glömt bort mat. Bäst att ge kroppen lite energi. Tidig morgon lär resultera i trött mamma på jobb ikväll men
längtar redan tills jag kommer hem och får krypa ner i sköna sängen. Det är verkligen något speciellt med nybäddat och inte blir det sämre av att nya numret av Lantliv gör mig sällskap!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Å vad lycklig jag blir när jag får denna möjlighet att följa din vardag. Att se dig och höra att det är full fart nästan jämt, men som den hönsmamma jag är så håller jag med, att slarva inte med att äta nyttig mat. Kramis mamma

2010-05-05 @ 07:57:13
Postat av: Sofia

Er säng ser verkligen jättemysig ut! Och jag älskar blomkrukorna på rad, ser så somrigt och härligt ut.

2010-05-05 @ 09:29:56
Postat av: Emma

Haha gumman, fan vad sugen du var på att skriva den tredje grejjen i kommentaren också!! ;) Ja det är helt galet alltihop. Vi pratade om det idag, att jävlar vilken ny era som är på väg, lite läskgit medn roligt också!!



Jaaa i sommar får ni verkligen komma och hälsa på och som sagt, vill ni får ni alla tre varsitt rum att sova i, haha. Liam ska självkalrt få sova i våran säng, det får man hos gudmor!!! Vet du ungefär när ni kommer??



Saknar er massor gumman!! Puss å kram (från en som fått se sitt lillalillaMINIbarn på skärmen idag igen! 1 cm är underverket och när läkaren sa "här är erat barn!!!!" så stannade nog både mitt och Jonas hjärta. Man såg hjärtat supertydligt och kunde även urskilja huvud och armar (?) idag!!!!)

2010-05-05 @ 19:47:01
URL: http://lillaemmasdagbok.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0