Tusen Dygn







Känner mig äntligen lite på bättringsväg. Den där konstiga krypande känslan i kroppen och febern är borta. Igår var lite kämpig men jag ignorerade och var på jobb. Var en lång dag med start i grynningen och eftersom en viss mamma somnade halv tre natten innan var jag trött när jag kom hem efter en storhandling vid sex men att världens bästa chef kom och hämtade mig på morgonen, att vi tog oss tid till god lunch och att jag i övrigt har de bästa kollegorna gjorde dagen ändå till den bästa.

Idag är min lediga dag. Trots detta har jag varit en snabb tur på jobb. Ett problem kom upp som bara jag kunde lösa. Inte varje dag. Härligt att göra en god gärning. Utöver detta har jag tvättat och varit på stan för några ärenden samt fått min bebisdos för denna vecka med en mysig fika med Linn och världens underbaraste Leia. Nu har jag en pannkakstårta att baka, tre IKEA kassar att vika, stryka och sortera in samt en härlig eftermiddag att se fram mot tillsammans med världens underbaraste L. En liten mammig kille just nu men helt underbart är det när han kryper upp i min famn, lutar huvudet och säger "Mamma! Vet du ATT jag älskar dig!"

Går runt med en underbar känsla i kroppen. Äntligen har vi funnit dit. Då vi är lyckliga i vardagen!


Kommentarer
Postat av: Mamma och mormor

Tack själv min dotter för att jag få rå om er några dagar då och då. Jag känner mig så jättelycklig när jag fått en stor härlig dos/portion med Liam.

Så härligt att höra din beskrivning av din lycka, när Liam säger att han älskar dig och jag älskar dig jag med.



Kram mamma



2010-09-21 @ 20:11:35
Postat av: emelie

Härligt att höra om din lycka! Visst är våra små inne i en härlig ålder (trots mycket egen vilja ;-)...). Jag längtar så att se hur Hugo reagerar på lillasyster - tror han komemr bli väldens bästa storebror.



Kram på dig i höstmörkret.

2010-09-22 @ 07:26:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0