Ett litet frö



Dagarna har verkligen gått i ett (mer än vanligt) efter förra veckans kalas och allt som hör därtill även efter. Helgen har mina två spenderat på landet medan jag blev hemma i stan för jobb. Denna vecka därmot blir relativt lugn. Jag är ledig fyra (!!!) dagar som vi tänkt roa oss med golf (!?!), en tur till Vellingeblommans påskutställning och flera dagar på landet. SOM vi längtar till vår och sommar nu. Dessa dagar med lite mer värme och sol ger underbar energi. Det känns att en ny tid "ligger i luften".



I fredags kväll ordnade jag med våra blomster här hemma. Tre pelagionier har överlevt vintern. Detta är en av dem. Ska köpa tre nya sen får de allesammans stå i sovrummet. Jag älskar doften av blommor direkt på morgonen. Tillsammans med öppna fönster är det lycka.



I köksfönstret ska det bli solrosor.



Och kryddväxter. Funderar även på små tomater här.



Våra pelagonier trivs super i våra fönster och blomstrar om och om igen. Tror jag ska ta mig en tur till Herr Bloom någon dag. Han har de bästa pelagonierna för 50,- stycket. Behöver två till till vardagsrummet. Då blir det tre i varje fönster.

Nu ärè jobb!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0