Inte som du



Trött mamma igår. Två dagar VAB har fått mig att inse exakt hur krävande hemmafruar hade det förr i tiden. Att underhålla krävande treåring med icke existerande tålamod tar på krafterna men nu är liten frisk och bara mamman är kvar hemma med ond huvudvärk. Idag ska jag bara vila. Tills i eftermiddag då vi har planer på att besöka den nya lekparken i området.



Det kanske inte har hjälpt allmän tillståndet att jag haft humörsvägningar utan dess like den senaste veckan iallafall blev jag lite gladare igår då Posten kom med min vinst hos Gizmolina. Ett linne från dansk Rosemunnde i skön kvalitet.



Dessutom nya Sköna Hem som alltid inspirerar. Dock efterlyser jag magasiner eller bloggar med lite nyare tänk i inredningsväg. Jag har tappat all lust till den typiska stilen som alla visar för tillfället. Vitt, vitt,vitt och samma dyra märken. Har dock insett mina begränsningar här hemma. Vi har det fint och inget behöver bli nytt. Det är även de något som stört mig en tid. Att vi i denna värld anser det yttre otroligt viktigt. Det ena hemmet efter den andra visas upp med sina perfekt klädda familjemedlemmar som ser ut precis som alla andra. Är det verkligen det viktigaste? Mycket mer spännande att se någon som går mot strömmen.



I nya Family Living visar Ebba Von Sydow upp delar av sitt hem som faller mig i smaken. Gillar kontrasten av vitt med färg och nytt blandat med designklassiker.



Dessa färgskalorna gillar jag. Älskar den gröna färgen och Manhattan kudden. Fick jag inreda på nytt skulle jag definitivt våga lite mer. Dock tror jag det krävs större ytor för att våga mera. Färg och mönster har en förmåga att förminska.



Igår tvättade jag nio (!) fyllda maskiner med tvätt. Med en liten som är blöjfri och resor till landet blir det lite extra. Iallafall tog jag även tag i att rensa ut vintern ur hallen och min garderob. Nej jag har ingen walk in closet men med ordning och reda går det hur bra som helst. Känner mig lite tvärtmot just nu. Kanske får sluta läsa om andra människors liv helt enkelt. Tolka det som svartsjuka om ni vill. Jag bara känner att om jag stannar upp en sekund och ser mig om ser jag vad som egentligen betyder något?

Svammel. Nu ska jag göra som jag lovat mig själv och ligga still i soffan för en stund. Inga projekt eller måsten. Har ni tips på annorlunda bloggar eller tidningar får ni gärna lämna en kommentar!


Kommentarer
Postat av: Linnea

2011-04-14 @ 21:54:35
Postat av: Linnea

Oh lyllos dig som redan fått ditt linne. Det ger inte jag fått!!!!!!

2011-04-14 @ 21:55:24
Postat av: Emma

Stackars med huvudvärk!!!! Är du hemma imorgon med? Kanske en tur i luren på promenaden? :)



Jag är också så SJUKT trött på allt det vita. Blir nästan anti när folk pratar om hur fräsch det är med vitt och att kanske bryta av med lite ljusrosa???? ;) Jaja ska väl inte säga för mycket eftersom jag själv var där för ett tag sen. Vad kul att du gillar lilla makeovern här hemma, jag är jättenöjd men går och finurlar på vad mer som kan göras, känns som att nåt fattas... Är så galet kul att få göra det till VÅRT och lite annorlunda!



Vad gullig du är. Kände mig inte så söt där på promenaden men vagnen är ju fin... ;) Sittvagnen får nog vänta en stund till. Allt går så jäkla fort med vår bebis som verkar vilja vara en vuxen bebis snart så så länge vi har liggdelen så måste han vara liten! ;) Skämt å sido så är det ganska skönt att ha den då han ligger bra skyddad där i och vagnen är ändå liten och smidig med den på. (ÄLSKA BUGABOO!!!!!!)



Nej jag tycker verkligen vi måste ta en telefondejt snart!!!!!!!!! Är bortrest hela nästa vecka men kommer säkert vara ute på långa promenader så då kanske vi kan fixa nån telefondejt, eller vad säger du?



Och Liam, vad du är duktig som slutat med blöjor!!!!!!!! Vilken stor kille du blivit, helt otroligt!!! Verkar som att du har det riktigt bra med mamma som hittar på roliga hyss med dig om daganra. Kram till dig!



Och kram till er alla tre! :)

2011-04-14 @ 21:59:22
URL: http://lillaemma1984.blogg.se/
Postat av: emelie med Hugo å Vilma

Fint linne! Älskar inredning, men allt är bara "fel" här hemma... och pengarna räcker inte direkt til för att göra om. Dessutom kan jag inget om hammare å spik - och mannen min har ej tid. Hatar när saker å ting står ogjorda...



kram på er!

2011-04-16 @ 21:00:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0