Ytliga Ting

Har precis nattat liten som precis som sin mamma inte verkar var i bästa skick. Hoppas att en god natts sömn gör sitt för vi har mycket roligt planerat i helgen som startar redan torsdag denna vecka. Har precs tagit en dusch och slagit mig till ro i soffan med Äntligen Hemma i bakgrunden.


"Om jag hade en liten liten Apa.. Ompa, ompa tradeladela!" Brukar Liam sjunga här hemma och jag funderar faktiskt på om inte denna söta lilla träapa från Rosendahl skulle vara pricken över i:et i "vår" nya stil här hemma. Jag är ute efter en mer klassiskt stil blandat med retro färger som blått, rött och grönt.





Nu ska här inte göras om eller piffas något extra inom den närmste tiden men drömma lite får jag väl och tipsa. Kanske är fler än jag som är trötta på "Jag älskar att blanda gamla ting med nya moderna.", "Vitt som bas fungerar alltid." "Byt bara ut accentfärgerna efter årstid." Menar inte att jag själv på något vis lyckats bortse från trenderna. Jag är en riktig "härmis" vill jag erkänna men nu VILL jag få tips på något annat. Denna söta röda elefantbricka från favoriten Svenskt Tenn får gärna flytta in på mitt nattduksbord.




IKEA har en hel del nyheter på Hemsidan nu. Fastnade för denna. Älskar både färg, funktion och form.




Förr i tiden gav rosa mig ha begär. INTE längre. Nu är det grönt som står på tapeten. Vi har haft det som en del i inredningen länge men skulle inte tacka nej till att ta upp det lite extra med lite gröna elefanter i soffan.




Fotöljen i vardagsrummet har även den precis som soffan lyckats samla på sig några hederliga fläckar. Köpa ny soffa är både dyrt och totalt onödigt eftersom även den skulle bli smutsig innan vi hann blinka. Med lite filtar fixar vi detta eller varför inte ett fårskinn?

Skriver upp samtliga ting på min framtida önskelista eller vem vet kanske kommer Påskharen med paketer även till mamman i familjen !?!



Kommentarer
Postat av: Linnéa

Fårskinnet som du lagt upp har vi här hemma på soffan! (köpt på IKEA) riktigt mysig. Och vattenkannan har vi här hemma fast i helvitt. Jag är en som alltid bott i färglada miljöer och nu är det sååå skönt med bara vitt och trä! :-)



kram!

2011-04-20 @ 15:12:05
URL: http://linneaturner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0