SemesterVeckaEtt

Här kommer en liten semesterhälsning utifrån vårt hus på landet. Vi njuter sommaren. Det här är första semestern på flera år där jag befinner mig i fullständig harmoni. Inga funderingar. Aldrig måsten. Bara bara fötter i fuktigt gräs. Sovmorgon. Kaffe på trappan. Solbränna. Sand mellan tårna. Samma kläder flera dagar i rad. Shorts, linne och stor skjorta. Pussar. Kramar. Dagar vi minns. Lycka. Kärlek.







Vi tar varje dag som den kommer. Solen har lyst över oss och vi tar vara på varandra med den.















Dagarna flyter samman. Vi har inga tider att passa. Bara varandra att njuta av. En stund på stranden. Middag innan solen går ned. På morgonen vaknar vi av solen som strålar och fåglarna som kvittrar utanför fönstren.









Vi minns somrarna som små. Försöker skapa våra egna minnen tillsammans med L. Vill att han ska minnas kärleken. Kramarna. Äventyren. Här en tur till Mörrumsån.





Vi stannar till ibland. För lite mat men mest glass. Svensk sommar när den är som bäst. På en bensinstation.





















På utflykt i Blekinge där A spenderat sina barndoms sommrar. Sommarsol. Kallt vatten som snart blir varmt. En handduk kring ett nybadat barn i min famn. Lyckan över att fånga en fisk.


















En sommarkväll. Middag på restaurang. Luften sval. Vi vill aldrig gå in. Utedass. Varma tröjor. Vänner för livet. Familj.










Sen morgon. Finner en vän. Lite slemmig. En som ska akta sig. Eller sättas på ögat. L älskar sniglar.











Utflykt till Kristianstad. Vi är kulturella. Museum. Utställning med Barbie och Ken. Fri entre. Gratis är gott precis som Italiensk glass. Lycka är att få vara bara vi tre. Kan man verkligen vara såhär lycklig?











Vi lånar farmors kök. Det blir muffins. Med smak av citron och choklad. Det färdiga resultatet blir perfekt men det är vägen dit som roar.















En pappas dröm. Mina killar visar mig sina färdigheter på golfbanan. Jag spricker av stolthet. De är så duktiga. Båda två. Och fina tillsammans. Min man och vår son.



















Tivoli i stan. Hoppborg. Brandmän och poliser. Karuseller och klistriga kalorier.Kö. Späning och vinst. Lyckan över en ballong. En liten hand i varsin stor längst kullerstensgatorna.



Grillat till middag. Färskpotatis. Sås. Rött vin eller vitt. En god bok. Eller tidning. Choklad. Nybakat. Jordgubbar. Allsång på Skansen.

Vi har det oförskämt bra!!!


Kommentarer
Postat av: Jennie

Låter hur mysigt som helst!

2011-08-08 @ 07:55:21
URL: http://jempie.se
Postat av: Jenny N

Låter underbart! De e ju så en semester ska vara:-) Fortsätt njuta! O hälsa familjen! Kram

2011-08-08 @ 10:30:42
Postat av: Mamma och mormor

Det är du och din familj värda, att ha det just oförskämt bra. Kramis mamma

2011-08-08 @ 22:14:49
Postat av: Linnéa

vad mysigt ni ser ut att ha det! Vilken fin familj du har!!

NJUT!

:)

2011-08-10 @ 10:17:28
URL: http://linneaturner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0