Barnvakt

Idag har vi varit barnvakt. Provat på livet som tvåbarnsföräldrar. Det har varit helt fantastiskt och vi tackar för att vi fick låna underbaraste L några timmar.



Åker motorcykel preciiis som morfar (vi saknar dig!).



Liam och L är så härliga med varandra. De ska vara nära hela tiden. Pussa, krama och klappa på varandra.



Vi har haft äran att följa L från liten liten bebis till nu en liten tjej. Liam har alltid varit stooor i jämförelse men nu börjar de komma ikapp och kan leka länge tillsammans.



På senaste samtalet med lekskolan berättade fröken att Liam är väldigt omtänksam. Det märks tydligt tillsammans med en yngre kamrat där han hjälper till att hålla handen, delar med sig av leksaker och passar från faror.



Det var verkligen KÄRLEK att se dessa två tillsammans idag. Då kan jag inte ens föreställa mig hur det kommer att kännas att se syskonkärleken mellan L och bebis. Ååå, vi längtar så.

Eftermiddagen har bestått av adventsfika med finaste vännerna, vila och enkel söndagsmiddag. Hade tänkt att organisera upp lite här hemma men fortsätter mitt oorganiserade jag en stund till för nu är jag trött och planerar en stund med Gossip Girl på Play!


Kommentarer
Postat av: ENDENISE

härliga foton! :)



sv: Grattis till lillasyskonet i magen :) Så mysigt! Ja passa på att njut trots krämporna för du kommer garanterat sakna det sen :D Tror man kommer sakna det mer eller mindre livet ut :)

2011-12-12 @ 21:04:17
URL: http://endenise.se
Postat av: ENDENISE

sv: Tack förresten, gulle du! kram

2011-12-12 @ 21:04:46
URL: http://endenise.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0