Make Up Store

Gårkvällen spenderades som tidigare skrivet med smink kväll hos Make Up Store tillsammans med tjejerna från jobb. Underbart att få lyxa till det lite mitt i vardagen. Vår instruktör (vad heter det egentligen !?! Make up artist, säljare, värdinna) var helt fantastiskt duktig. Alltid härligt att lyssna till någon som brinner för det han/hon gör. Vi fick lära oss lägga en vardags make up och en kvälls make up. Jag som ändå trodde mig ha någorlunda kunskap om ämnet fann mig snabbt förlorad men informationen var ändå på lagom nivå. Små bra tips och trix. Kändes inte alltför svårt. Bara användbart. Sen frågade vi självklart tusen frågor.  Och shoppade lite.





Från ovan.
Ögonskugga i grön,grå,blå färg. En av mina funderingar var hur man får till det med färg utan att det blir för mycket.
Rouge i en matt brun ton. Nu slipper jag solpudret som inte gör huden rättvisa såhär års.
Ögonbrynsskugga. Har alltid fyllt i mina bryn med penna men tycker det börjar bli allt svårare. Testade med skuggan imorse och vips perfekt resultat direkt.

Idag har jag fixat inför morgondagen då A fyller år. Dessutom ha vi hunnit med att byta däck på bilen och varit en tur till Vellingeblomman. Nu dricker jag varm choklad med vispgrädde och har tänt massvis med ljus. Mys!


Kommentarer
Postat av: Emelie med Hugo&Vilma

Kul! Skulle nog också behöva mig en kurs... Några snabba drag med mascaran och så lite concealer under ögonen. Klart!



Mums älskar varm choklad med grädde!



Kram

2011-12-02 @ 11:14:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0