Från topp till tå

 



Som tiden springer när man arbetar. Inte en dag är lååångsam och tråkig. Full fart framåt och jag älskar det. Igår var jag på ett välbehövligt besök hos frisören. Bara klipp denna gång. Jag trivs super bra i det korta (även om vissa andra i min närhet föredrar långt !!!). Det är så skönt med en frisyr och inte bara långt hår som ändå alltid hamnar i knut. Nästa gång tror jag det blir lite slingor också. Ett bra alternativ när solen snart är här men det tar emot då det definitivt är dyrare att underhålla än en mörk toning som jag bara slänger i själv för en hundring varje månad. Ekonomiskt.



Nu är vi många här hemma som behöver kläs inför förhoppningsvis varmare väder. Tur vintern är låång och vi kan ta det lite i sänder. Nya byxor till jobb (stl 36!!!). Behöver verkligen handla på mig lite inför våren. Både till jobb och här hemma. Bas är tradigast men behövs mest.



Det är faaarligt att arbeta i köpcentrum när lönen kommer. Kunde inte låta bli dessa. Vita tygskor från Lacoste. Nu kan jag dock bocka av även det från listan. Regel nummer ett när man sparar pengar som vi försöker göra är att inte handla något som inte behövs. Tänk. Kan vi använda det vi redan har? Behöver jag ytterligare en scarf/väska/kjol? Är priset värt per användningstillfälle?



Här hemma behövs det också ting. En IKEA tripp står på "att göra" denna månad. Fann dock fiiina rosa handdukar till bra pris i veckan (alla är inte Lexington... ska man bli rik måste man fuska lite ;) ) Textilier går åt snabbt och tvättiderna är få. Andra ting vi behöver är nya duschslang (den nuvarande sprutar åt alla håll), badrumsspegel(den andra är möglig), tavelram (till affisch som legat i skafferiet alldeles för länge), hyllplan + konsoler (mer förvaring i kaoshallen), ljus, servetter etc.

Listorna är många och långa här hemma. Finns det någon månad utan utgifter? För börja med att tänka smart iallafall. Inga ondöiga småköp.



Detta var kanske ett onödigt småköp dock !?! Har gått ner hela tio kilo och firar det med lite lördagsgodis. Jag har PAUS helg och äter vad jag vill På måndag är jag på gång igen. Fem kilo till ska bort innan sommaren. Nu väger jag som innan jag blev gravid med Liam. Vilken känsla. Wihoooo!

JENNY: Jackan finns på Gina men är slutsåld i de flesta färgerna. Se hemsidan. Där finns de nog kvar. Normala i storleken!


Kommentarer
Postat av: Jenny N

tack söta:-) får nog försöka ta mig in till "köpcenter" o hoppas att nån färg finns kvar o prova. Tyvärr går min vikt inte åt samma håll som din:-( :-( men den e grymt snygg jackan o kan ju bara hoppas att den är det PÅ mig oxå;-)Kram

2011-02-27 @ 17:44:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0