Bandage Av

Är helt dagvild. Tydligen är det onsdag (?) idag men det gör ingen som helst skillnad när jag bara traskar rundor här hemma. Usch så trisst.



Liten som mår mycket bättre. Äter som han ska och får behålla maten. Imorgon blir det dagis. Stackars L har varit riktigt rastlös idag med en mamma som haft huvudvärk och bara velat vila. Lite lek blev det dock mellan alla filmer. Här leras en grön farlig orm.



Vattenfärger.

 

Tuschpennor.

När vi gjort allt detta såg jag på klockan. 30 minuter hade gått efter att pappan gått till jobb. Det går snabbt när man är tre.





Medan Liam lekte med bilarna styrde jag upp hallen. Vår hall är verkligen ett kaos av jackor, träningskläder, mössor, vantar och skor. Ser fram mot att kunna sortera bort de varmaste plaggen. Iallafall kom Liams nya regnställ på plats. Beställde dessa från HM i förra veckan (det var de jag hämtade ut igår!). Med ett par byxor i retur och två rabattkoder blev det ett riktigt kap dessutom tycker jag om att jackan har huva. Det har jag saknats på Polarns. Spännande att se hur de håller i kvalitet dock.



Efter lite lunch fick jag Liam till att vila några timmar. Det behövdes för huvudet. När A kom hem var jag fortfarande sliten.



Spenderade eftermiddagen i sängen. A tog bort mitt bandage. Magen känns lite öm och konstig men snittet är snyggt. Cirka fyra centimeter precis ovan naveln. Syns inte alls lika mycket som jag trott. Nöjd.

Nu har vi ätit köttfärssås, spagetthi och massor med ketchup till middag. Idag känns som en sån där dag då det inte hänt någonting. Känner mig så oproduktiv när jag bara är hemma men det är väl det som är meningen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0