Sjukstuga



Liam vaknade med hög feber imorse. Mamman satte sig och direkt och googlade. Det går nämligen vattkoppor på förskolan. Tydligen är feber första tecknet på sjuka. Ännu har vi inte sett några prickar men självklart har vi stannat hemma idag. Feber = inget dagis.



Istället har jag fått sällskap i sjukstugan. Här mumsar vi Orios till barn TV.



Svårt att få en snart treåring till att vila men efter fem minuter vid köksbordet orkade inte liten mer och kröp tillbaka till soffan.



Syns att denna mamman inte sover om nätterna. Det var kanske inte riktigt tid att även liten skulle bli sjuk nu när mamma är hemma och behöver vila sig. Dessutom är det svårt att inte lyfta sin skatt när han är sjuk men barn lär sig snabbt och förstår mer än vad vi tror. "Ta din hand mamma!" säger Liam och så går han med mig istället för att jag ska lyfta. Söt.



Status: "Lite febjer mamma!"

Nu väntar vi på att pappan ska komma hem efter jobb och motion sedan har vi beställt tacos till middag!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Lilla gubben, stackars liten!!! Inge kul med feber och han ser ju så hängig ut på sista bilden... :(



Jag ska iväg på mammadejt imorgon (med isa, sansra bergner och anna norling, trot eller ej!!!) men tänkte försöka ringa dig antingen innan eller efter så får vi se om två busy mamas scheman går att matcha!! ;)



En sån där babaraffish åker upp direkt på charlies dopönskelista!! Har suttit och funderat hela dagen på vad man i hela friden ska önska sig... :S



Hörs imorgon och krya på er! Puss å kram

2011-02-09 @ 22:46:50
URL: http://Lillaemmasdagbok.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0