En dag i taget

Trisst uppdatering från sjukstugan. Jag klättrar snart på väggarna här. Har sovit så jag inte är trött längre, läst alla bloggar tusen gånger om, min nya bok är inte alls vidare bra, inget bra på TV:n, inga nya tidningar som kommit i Posten, trött och grinig treåring efter dagis och mannen min som måste handla ikväll för att sedan bege sig till gymmet. Här sitter jag och har absolut inget att göra.




Morgonens frukost som inte kom upp eftersom jag redan börjat dagen med att kräka upp abolut ingenting. Jippi. Med den här dieten kommer jag vara redo för beach 2011 innan ni hinner blinka. Vågen visade minus hela fyra kilo imorse sedan julafton.



Planen idag var vårdcentral och jobb. Kom aldrig längre än till vårdcentral. Proverna visade virusinfektion som tydligt satt sig i slemhinnorna dessutom hade jag början till öronhinneflammation (det är därför det har killats och sticks så förfärligt på sisone) och en uslig sänka. Det mesta visste jag såklart redan men skönt att få det svart på vitt och kunna behandla på rätt sätt. Har fått nässpray med kortison, Echinagard och VILA som order från herr Doktorn som utöver detta gav mig några små "visa ord" på vägen. Som ni säkert förstår blev det inte jobb efter detta utan hemgång för resten av helgen. Hoppas att detta hjälper nu så jag enbart behöver tampas med ingen mat i magen. Utan förkylning kommer det kännas som en baggis.



Efter vårdcentralen gick jag förbi ICAN för att handla hem lite småsaker till sjukstugan. Dessa vita tulpaner fick bli med hem som en liten påminnelse om att jag snart är frisk igen och att varje dag är en dag närmare våren. 



När jag kom hem tände jag IKEAs doftljus med Äpple (känns kanske lite onödigt när jag inte känner doften men bara vetskapen). Har fortfarande ett litet lager kvar från i julas.

 

När mina killar kom hem startade fredagsmyset som inte alls känns lika mys när jag inte tycker jag gjort mig förtjänt av det och dessutom inte har ork till något annat än att gå runt och grina över ting.

Jag är nog ingen speciellt trevlig sambo för tillfället. Går mest och är irriterad över brist på ork. Att en jäkla förkylning ska ställa till de för oss. Jag har ETT stort mål nu i slutet av februrari som jag hade hoppats på att kunna påverka i den mån jag kan MEN som nuläget är känner jag mig så hjälplös när jag bara vankar omkring här hemma om dagarna. Så var det det där samvetet igen. Energin på bättre var det. Svårt ibland det där.

Arg!


Kommentarer
Postat av: Emma

Men gumman då, hoppas du kryar på dig SNART!!! Jag ahr inte glömt dig och ditt paket men jag hittar det ju FAN INTE!!!!!!!!! Jonas la undan det nån gång när vi fick det och vi kan inte hitta det men imorgon då jäklar ska jag leta genom hela huset. Vill ju veta vad som är i ju!



Hoppas att medicinerna hjälper nu så att du kan vara frisk nån gång. Varför tror dom att du kräks hela tiden för då?



Du är visst värd fredagsmys så fram med skålen nu, KRAM!

2011-01-07 @ 20:27:45
URL: http://lillaemmasdagbok.com
Postat av: Linnea

Ibland är det bra att ha det lite tråkigt för att sedan uppskatta det som är kul! Sa alltid min mamma. Man måste kunna finna sig i att inte göra ngt alls, att bara ligga i soffan o slappa och vila och återhämta sig! Allt annat kan vänta! Vad gör det om hundra år! Det händer inget om man inte gör alla måsten. Mickan!!! Ta den tiden för dig själv, ta dig i kragen och sätt dig själv först, det är du skyldig digsjälv! Det är du värd!! Hoppas du har mystnu denna fredag och ätit ngt onyttigt ;-) saknar dig!! Lova mig att du tar hand om dig annars får du komma till Tant Linnea så ska jag lära dig hur du släpper alla måsten, vi somjobbat på det :-) puss puss gumman! Och vila nu inget annat!!!!! Jag är rädd om dig!!! Lyssna på din kropp!!!

2011-01-07 @ 22:44:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0