En famn för mig

Började dagen med att ringa vårdcentralen. En förkylning som hållit i sig flera veckor kan faktiskt vara bihåleinflammation och då finns det meducin att få MEN nej det fanns inga tider verken idag eller imorgon. Akuten var tipset om jag inte ville lista om mig på någon annan vårdcentral (inte ett alternativ då jag har både bra läkare och psykologkontakt på Citykliniken!). Förslaget att sitta på akuten hela dagen för något som anses som en skråma kändes inte speciellt lockande. Speciellt eftersom de tydligt sa sist jag var där att min vårdcentral borde skickat en remiss för mig vidare till en specialist. Så jag ringde min mamma och grät lite. Sen kändes livet lite enklare för en stund. Tog en dusch, snöt ut hundra liter snor och sov till lunch. Efter lite kräm i lilla magen tog jag mig ner på stan i hopp om att finna mirakelmeducin på Apoteket. Sötaste lilla Apoteksdamen informerade att det inte finns någon meducin som tar bort detta på en timme som jag önskade ;) Dessutom tyckte hon att jag borde fått tid på min vårdcentral MEN det enda hon kunde rekommendera mig var naturläkemedel mot bihåleinflammation. "Köpt!" sa jag och gick vidare till ICAN för att handla lite måsten och hämta ut paket som legat alldeles för länge. Helt plötsigt förvandlades jag återigen till Bitterfittan med stort B. Det var jobbigt att stå, att vänta och att gå kändes plötsligt som något som inte alls var självklart. Väl hemma sjönk jag ihop i soffan igen. Orkar inte mer nu MEN detta ska bli bra nu. Hoppas på dessa tabletter jag handlat idag och eventuellt en tid på Vårdcentralen på fredag innan jobb.


Utsikt från sjuksängen. Usch så trist det är. Längtar tills solen skiner igen.



Då ska jag och Liam odla i köksfönstret.



Då ska jag köpa fler växter till vardagsrummet och plantera om mina Pelagonier.



Då ska jag banne mig slippa ligga i soffan med huvudet fyllt av snor. Då ska vi fira Liams treårsdag, åka till landet och ha semester tillsammans lääänge.



Under tiden tänker jag läsa nya Mama som kom med Posten idag och kramas lite extra med mina killar...

MINA ÄLSKLINGAR!


Kommentarer
Postat av: Jenny N

Hej vännen! Längesen jag kommenterad här inne, men läser var dag o tänker på dig/er! Förstår att du är mer än trött på att mår som du gör! Just nu e jag såå jäkla less på alla sjukor som anfaller vår familj att jag skulle vilja gå i ide o vakna upp när våren o friska perioden kommer, hänger du me;-)?

Skämt å sido så hoppas jag iallafall att du fick tid hos doktorn idag o att de kan hjälpa dig! Nåt galet är det ju när du mår på detta viset, hoppas vid min gud att de kan hjälpa dig! Du har inte fått testa o ta andra illamående piller än postafen? jag fick primperan som skulle tas med migränmedicinen för o göra dne mer verksam. de en pilla som gör att magen jobbar annorlunda=minska illamåendet. Du lär ju inte må bättre av att kräka upp meducinusarna som du får o inte heller av att va tom i magen:-(

Du fråga vad vi trodde skulle ske på er gata i stan 2011 o får jag komma in o styra lite;-) så får ni alla vara betydligt friskare, Liam får en underbar 3 års dag. Andreas får besked om att han kommit in på skolan o du fortsätter o trivas på jobbet. Sen hittar ni just DEN, ringen med stort R o ni känner att ekonomin tillåter er att äntligen köpa ERA förlovningsringar.:-) Våren, sommaren o hösten får ni tillbringa på ert helt fantastiska lantställe. Massor av sköna dagar där ute för att njuta som en fantastisk familj:-) Givetvis blir det även ett stockholmsbesök hos nära o kära o snusa bebis där uppe;-) Mamman din hade ju skrivit såååå underbart till dig i ett tidigare inlägg:-) Så Var nu rädd om dig, tillåt dig att vara hemma o göra ingenting (jag vet lättare sagt än gjort...) kurera dig, ta dig ut i lite friskluft när du orkar men annars bara VILA VILA VILA. Nu tar vi nya tag mot 2011 o hoppas på ett friskare år! KRAMAR i massor

2011-01-07 @ 10:30:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0