Vänner



Glad mamma imorse. Denna dagen har varit helt underbar. När Liam vaknade berättade jag att idag ska vi vara tillsammans hela dagen. "Jippppi" skriker liten och börjar dansa runt i köket. Klockan tio var vi utanför dörren och promenerade ner till stan.



Hämtade ut paket från Eleven på posten. Mascara från Bloom Cosmetics, Lip Plumper från City Lips (Emma kommer du ihåg !?!) och hårsnoddar från Blax som tydligen blivit stora bland modeller då de ej sliter på håret. Återkommer med uppdatering om hur samtliga produkter gav resultat eller inte.

Det är verkligen en härlig start på 2011 jag fått. Viktnedgång är för mig positivt och gör det lite extra roligt att piffa till sig lite. Ett tips från mig då jag vet att det är många som är lite trötta just nu. Januari och Februari är mörka, kalla och trissta månader men ta tag i små livsförändringar nu så står vi laddade och klara då solen kommer för tiden går fort. Innan vi hinner blinka är det semester.



Blev en bok också. Har följt Sophie Kinsellas Becka Bloomwood från bok nummer ett och ser fram mot att sätta mig in i en shopholics värld i nu sjätte boken. Dock sparar jag lite på den. I veckan fick jag nämligen veta att jag ska opereras för mitt navelbråck den 4 februari och kommer antagligen vara hemma 1 vecka efter operationsdagen. "O, my" har inte haft så mycket tid hemma sedan innan jag födde L så jag kommer nog hinna igenom en bok eller två. Rastlös... här kommer jag.





Det var lite tid kvar till vi skulle möta upp våra vänner så vi tog en sväng inom Lindex för att känna på vårens Muminkollektion. Det var verkligen hur mycket som helst fint. På bild önskningar till Liam i stl 104. Det får dock vänta. Denna månaden är avbetalningsmånad på ett gammalt körkortslån jag haft till min pappa. Ett sånt där tråkigt delmål som känns skönt att bli av med innan solen kommer. I mars blir det genomgång och uppdatering av garderoberna här hemma.

Vid elva mötte vi upp Linn med hennes Leia och Magda med hennes Noa. Båda två arbetskamrater till mig sedan långt tillbaka i tiden. Tänk nu träffades vi allihoppa med våra barn. Det trodde vi nog inte för fem år sedan. Till lunch mumsade vi ciabatta och en mamma som inte kunde hålla sig från kakorna fick krämpor i magen. Fick tyvärr avsluta eftermiddagen i sängen hemma. Trisst att en liten kaka kan ställa till så mycket. Ajajaj lika bra att hålla på inget socker, inget fett och inga kryddor. Iallafall fick vi några mysiga timmar tillsammans.

När jag vaknade upp från mina magsmärtor hade liten somnat i soffan. Typiskt. Jag som försökt hålla vaken för att få lite egentid med mannen ikväll. Försökte lyfta över till sängen för ett försök att han skulle fortsätta sova men efter en timme hördes små steg här i vardagsrummet så det blir nog till att vara vakna tillsammans alla tre några timmar nu. Tur jag fick vila på eftermiddagen för jag behöver plussa sömnkontot. Imorgon är dag 1 av 5 på jobb igen!


Kommentarer
Postat av: emelie&hugo + vilma

Tack för tips på bok. Om jag någonsin kommer hinna läsa igen då vill säga....



kram!

2011-01-28 @ 10:37:52
Postat av: Emma

Hahaaha jag minns!!!! Ta inte för mycket av läppglanset bara för då sticker det konstant sen (så blev det allafall när jag använde "Extreme lipplumper från victorias secret...). Måste kanske beställa den där mascaran då, vad kostade den? Skumt att toffsarna var så små, vad gör alla med extensions då (eller vi med myyycket hår)??



Vi får nog ta en teldejt så jag kan få en lkiten föreläsning om fk, måste bara sätta mig och läsa på lite mer så jag vet vad jag kan fråga... :)



Somna inte på jobbet nu, hihi! KRAM

2011-01-31 @ 09:19:38
URL: http://lillaemmasdagbok.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0