Kristianstad




Som skrivet började vi dagen igår med en tur till Kristianstad. Med oss hem blev t-shirts till mannen, lite små klädes plagg till L och en beställning på ringar. Nu är det klart. Stort tack till personalen på Rolf Nilssons Guld. Äntligen fick vi den servicen som krävdes för att vi skulle mäkta med alla beslut. Tänk vad lite som kan göra det där lilla extra. Om tre veckor har vi våra ringar och vi är helt övertygade om att detta kommer bli bra. Nu ska vi bara finna på något mysigt sätt att fira detta med. Förslag?



Eftermiddagen spenderade vi hemma på gården. Det skurade om vartannat så vi sprang ut och in som i en typisk midsommarreklam. Håll tummarna för bättre väder idag.



Liams "Pippi" tröja är ett fynd från Kapphal. Sötnos blev så glad att han fick lika som mamma har. Dröjer nog inte många år innan det inte är så rätt längre.



Här hälsar vi på hos våra djur nedanför backen.



Detta är "Geten" som funnit en alldeles speciell plats i Ls hjärta. Är så glad att L älskar djur och natur. Nästa semester i Augusti blir det utflykt till ZOO i Danmark, Skånes djurpark och Barnens Bondgård. Att vara ute i skog och mark är så tacksamt. Det kostar inga inträde, inget trängsel bland folk (med undantag för högtryck i svampskogen) och varje gång upptäcker vi något nytt spännande.



Nu regnar det igen.



Bullar (Ej hembakta... vi är faktiskt på semester!) till fika framför Pippi Långstrump.



Nu har det slutat regna så saften tar vi på trappen.



En liten kvällsrunda crocket.



Gegga för mammor är guld för barn.



Jag var allergisk mot att kladda som barn så jag lät L hållas. Det är nyttigt att lära sig att skita ner sig. Det behövs senare i livet.


       

L är så söt mitt i när vi sparkar boll säger han "Nej, nu måste jag gå och jobba lite!" så försvinner han bort till redskapsboden och plockar bland hinkar och spadar.

Till middag blev det hämtmat och kvällen blev sen då farmor och farfar kom för att fira midsommar tillsammans med oss. Vi åt kantarellsmörgås, mumsade jordgubbar och åt körsbär långt in på natten. Det är sommar det!


Kommentarer
Postat av: Linnéa

Om jag och Ian skulle förlova oss (igen :)) så skulle jag fixat en barnvakt åt vår lilla kotte, bokat bord på en restaurang och bo på ett hotell med spa och skämma bort mig tillsammans med Ian! Egentid tillsammans är alldeles fantastiskt och man kan göra det hur romantiskt som helst ;)

Vad fint att ni äntligen har beställt era ringar!



kramar!

2011-06-24 @ 14:22:43
URL: http://linneaturner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0