Midsommar



Då var vi framme vid midsommarafton och första semesterveckan börjar gå mot sitt slut. Är glad att vi tog en vecka ledigt nu och laddade med energi inför juli. I augusti har vi tre veckor tillsammans. Lyx.



Jag och L började dagen med att följa med farmor till ICA Maxi för att handla de sista. L ville såklart åka vagn med bil som är otroligt svåra att köra och extra svårstyrda när det är mycket kunder i butiken så som det var igår.



Det är spännande men lite trisst att handla. L vill gärna springa omkring mellan hyllorna. Det blir ett antal "Liam!" innan vi kommer ut geom kassorna. Ännu har vi inte tappat bort varandra. Det är min största skräck.



Efter en stund var vi något sådär klara och för att farmor skulle få gå en stund ifred tog vi oss ann uppgiften att plocka godis till midsommarkalaset.



Försöker förklara för L vad en midsommarstång är.



Kändes som vi åt mest hela dagen igår. Precis som en svensk högtid skall vara. Här var det fika på gång. Älskar det blå vita porslinet.



Mums.



"Jag tar en kaka. Jag tar kanske två. För jag är så liten kan inte förstå!"



Sen var det tid att klä midsommarstången. I bakgrunden skymtar A som flyger drake och farfars bror som firat tillsammans med oss.



Det där med att plocka blommor var inte så intressant.



Att bära stora grenar därmot är spännande.



Här dansar (Läs:springer) L med farmor och farfar till Erics Saddes Popular. Ett alternativt midsommarnöje.



Stolta föräldrar.



Vacker dukning.



L tyckte maten var jättegod och åt duktigt. Sen var det lite tradigt med oss vuxna som aldrig slutade äta. Minns ni hur tråkigt det var som barn med vuxna som bara pratade?



Till slut var magarna iallafall fyllda för stunden och det blev traditionellt Kubb ute i trädgården.



Kvällen blev sen och vi avrundade med jordgubbar.

TACK allesammans för en mysig midsommarafton.

Vi är så glada att vi har er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0