Min dag



Det känns som jag skriver detta i varje inlägg men "tiden spinger iväg". Igår var det jul, idag snart midsommar. Det skrämmer mig. Tar vi vara på tiden? Vad är viktigt egentligen? Hur kommer det sig att det snart är tid att fylla 30? Det jag vill komma fram till är att jag helt enkelt inte hunnit visa er vad jag fick i mors dag present från mina fina killar. Här parfymen Daisy från Marc Jaobs.



Världen enligt Mumminmamman. Massor av tänkvärda ord i livet.



Vita rosor.

TACK MINA ÄLSKLINGAR.
 Även om ni säger det ofta betyder det lilla extra mycket. Att få vara fru och mamma till er är det viktigaste i mitt liv.



Igår var min första lediga dag på länge. Självklart stod ting som städ på schemat. Som alltid när jag är ledig kommer tröttheten ifatt mig och det tog en stund att komma igång men sen så vart det rent hus här hemma. Började med köket som ekar tomt. Städade ur kyl och frys inför storhandling idag. Dessa flaskor från Granit är ett tips. Vi fyller dem med saft, vatten och annan dryck. Gott att alltid ha kall dryck dessutom ser det trevligare ut än pappersförpackningar på bordet.



Ibland krävs en riktigt bra anledning att städa. Igår väntade vi besök av underbaraste Linn, Henrik och deras prinsessa Leia. Det fungerar alldeles utmärkt med två barnstolar vid vårt bord.



Jag älskar vårt hem. Bara en sån sak att det blomstrar i vårt köksfönster. Snart kommer det tomater och solrosorna är så höga att det får flytta med oss till landet i sommar.


Här är hyllan Albert från IKEA som jag skrev om i förra inlägget. 129,- är ett bra pris för denna tycker vi trots att den inte var helt enkel att montera. Tidskrävande.



Med lite vit färg blev resultatet riktigt fint. Vi tycks alltid finna lösningar som gör vårt hem beboligt. Ibland glömmer jag helt bort att vi delar 54kvm tillsammans.



Det finns vissa platser här hemma som värmer mer än andra. Detta är ett favorithörn där jag ofta sitter och skriver till er i.





Fann dessa påslakan till Liam på Åhlens förra månaden.



Älskar mönstret och tycker det går fint ihop med Moln detaljerna vi har från Gunilla Axen.



Tror det kostade runt hundralappen. Riktigt prisvärt för sån bra kvalitet.



Det är något speciellt att krypa ner i en nybäddad säng med fluffiga kuddar, krispiga lakan och känna sommaren genom öppna fönstren. Jag är glad att kunna känna lycka över små ting.



Ett litet stileben i sovrummet. Väska "LV" och stråhatt HM.



Solen som lyser in genom fönstret är lite extra underbar när dammet är borta.



Städade upp bland alla tidningar. Så nu står bara de senaste i korgen på mitt annars överbellamrade nattduksbord.



Snart ska jag börja läsa "En fager Mö" senaste utgåvan från Joyce Carol Oates.



Trötta kvällar som de senaste blir det dock mest tidningar som gäller innan jag blundar.



Efter städ här hemma tog jag en lång härlig dusch med duschcreme från HM som doftar sommar.

Kvällen blev riktigt mysig. Vi åt hämtmat med jordgubbar och glass till efterrätt. Pratade och lekte i massor. Det är en gåva med vänner som fyller oss med energi!


Kommentarer
Postat av: mamma och mormor

Å, det lät som du hade en jättefin dag. Det är verkligen viktigt att se det stora i det lilla som du själv har sagt tidigare. Att få lite uppskattning ibland och känna "möten" med fina vänner det är så viktigtoch det ger verkligen energi. Kramis mamma

2011-06-10 @ 19:45:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0