Det Våras



För tillfället öser regnet ner och har så gjort större delen av dagen. Jag ber snällaste om lite SOL snarast. Tror det är vad som fattas för att jag och även personer i min närhet ska få lite ny energi. Vill promenera till jobb i vårjacka utan att frysa, spendera helgerna på landet och plantera solrosor med Liam i köksfönstret.


Önskar vi hade en liten trädgård att odla i. Får kanske låna en plätt på landet istället. Minns från när jag var liten min bästa kompis Elins familj som hade en kolonilott där de planterade morötter, bönor och de vackraste blomsteren. Så vill jag också ha det. En liten plätt jord.

Tiger i stan är en butik som säljer allt möjligt vi kan behöva för 10 kronor och uppåt. Denna supersöta zink vatten kannan för barn kostar t.ex. 40 kronor och skulle passa L perfekt.



Här hemma är Rorri Racerbil den STORA favoriten på barn TV så gissa om L blev glad när han kom hem och denna stod på hans kudde. Nu är skrutten nattad och sover med bilen i sin lilla hand. Sötnos.




Vårt kök imorse. L lovade att leka försiktigt och INTE hälla ut pärlorna på golvet. Jag står och diskar då jag hör hur ett hundratal pärlor faller ner från bordet. Då väckte jag mannen min och sa att det var tid att gå upp ;)

Nu ska jag efter en dag med god lunch i trevligt sällskap, lite vila och mycket kärlek ta lite extra hand om min man (som tyvvärr har kommit lite i andra hand de senaste veckorna) med ett litet hemma SPA till Antikrundan och efter Lyxfällan samt Big Brother är det hög tid att sova. Imorgon väntar en ny spännande dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0