En helt ny värld

 



Fixad mamma på väg till jobbet imorse. Jag kan inte låta bli att tjata om hur fantastskt roligt jag tycker mitt arbete är. Förtillfället innebär det stora utmaningar för mig och jag älskar varenda minut. Jag lär mig nytt och utvecklas äntligen. Mitt huvud och kropp är med mig. Det är härligt att kunna fokusera. Dessutom har jag de bästa tjejerna i butiken som gör mig lycklig, lycklig, lycklig.



Köpte mig en ny almenacka i veckan. Halva priset på bokhandeln och något som krävs för att livspusslet ska gå ihopa. Vi har familjealmenacka hemma men det är ofta jag behöver se redan på dagen hur det ser ut så detta är en eftertänkt investering.



Har inte blivit mycket skrivet här senaste dagarna. Har varit mycket på jobb och när jag kommit hem har jag ägnat tiden åt mina två. Trisst att jag är så trött att jag själv inte riktigt minns vad som skett. Ett resultat av Liams nya vanor att stiga upp runt klockan fyra-sex VARJE dag. Har iallafall hämtat ut 2 sett påslakan till sköna sängen från Himla. En premie när jag började samla Plaza Kvinna. Värde cirka 1500,- och jag betalde bara för tidningarna. Man får inte vara dum.



Riktigt skönt var det att komma hem och ta en dusch efter dagen. Slängde ihopa lite tacos och nu myser jag i soffan i fina nattlinnet från HM.




Såg denna söta film ikväll. En riktig "må bra och gråta några tårar till" film. Dessutom har jag ätit vad som känns som ett kilo godis.
Nu går ögonen i kors här. En dag på jobb väntar imorgon och jag vill vara på topp så nu är det denna mamman som stoppar om sig själv och säger...

GOD NATT!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0